Tegnap több helyen is megjelent az az információ, hogy jövőre csupán 10. 500 államilag finanszírozott férőhely lesz a felsőoktatásban Magyarországon. Én nem is tudnék jó érveket írni, miért nem jó a felsőoktatás fizetőssé tétele, úgyhogy inkább a 2008-as Orbán Viktort hívom segítségül, akit a Szociális Népszavazás előtt kérdezett Baló György a tandíjról. [...] Bővebben!

Forrás: Kettős Mérce
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Jó lenne ha ezt kommentelné a sok agymosott figyiszes. Kíváncsi vagyok erre mit tudnának mondani. Jól tudom a tények mit sem érnek számukra na de itt a qrbán köpi szembe saját magát...
DR Eric CARTMEN
Egyszer már leírtam, de nem árt frissíteni. Lázították az országot a tandíj-meg a vizitdíj ellen. Milliárdokért le is szavaztatták. A vizitdíj--amíg létezett(ha jól emlékszem 3-vagy 4 hónap) az egészségügyben a legínségesebb helyre ment, a "GYÓGYSZERKASSZÁT" finanszírozták belőle. A 4 hónap alatt sikerült is NULLSZALDÓSRA felhozni. De hála ezeknek megszünt. És most hol is tart az egészségügy??? ÉS HOL TARTHATNA ??? Most meg ugye jön a sokszorta magasabb tandíj mint amit anno be akartak vezetni.!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok