A kormány úgy döntött, hogy 10 százalékkal csökkenti jövőre a gáz és az áram árát. Az elsőre jó hírnek tűnő döntésnek hosszútávon keserű következményei lehetnek. Az áram és gázrendszer megbízhatósága csökkenhet, a kicentizett költségvetésből milliárdok folynak el, az ország versenyképesség romlik.

Forrás: [origo]
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csikknorisz
Nekem elsőre sem tűnt jó hírnek. Bár biztos vannak, akik Lázár Dzsoni szavait készpénznek veszik. Első gondolatom az volt, mikor olvastam: ez hülyeség, pláne, mikor megadóztatják a közműveket. Úgyis kifizettetik velünk, csak esetleg másként fog megjelenni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eberti
Most csökkentik,aztán emelik és ráfogják a "nyócévre"...
gabrella
Amennyi a fizetés és a munkahely hiány miatti aktivkorúak segélye, ahhoz képest ha a felére csökkentik az is sok lenne!
overdose
Úgyan már ? az egész egy átverés, a rengeteg adóval 10x.es haszon nekik ,ez is a gazdagoknak jó nekik van 100-ezres gázszámlájuk!
entero
@Horizont: Én is visszafogom magam, hiszen tudod...:-))
almosd
A gáz tározó amit megvesznek ,a fenntartási költsége bele van építve gáz (számlába) árába ,arról nem fog lemondani a kormány ,stratégiai szempontból azért jó ha van mert nagy korlátozásoknál van mihez nyúlni ilyen indokkal ellehet játszani az árakkal is ,akkor lehetne értelme az árcsökkentés ha úgy működe az egész mint a benzin ár ami a nemzetközi piacon változik,a németek nem adnák el ha nyereséges lenne,itt megint valami nyuszi csel lesz.
excep
persze hogy megfizetünk mindenért mi fizetünk

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.