Az európai szociáldemokrata pártok imázsához jobban illeszkedő, új arculattal készül a választási kampányra az MSZP. A párt felkészülését ismét segíti tanácsaival Ron Werber. Azért választották az izraeli kampányszakértőt, mert vannak magyarországi tapasztalatai és a térségben is dolgozott már. Az MSZP január másodikán megkezdi a tárgyalásokat az együttműködésről nyolc ellenzéki szervezettel, köztük a Demokratikus Koalícióval.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

58 hozzászólásarrow_drop_down_circle

marlin
@Manno István: @keresztapa: @Nakimaga: Meg tudnátok mondani, hogy mikor és melyik munkaügyi hatóság engedélyezte George E. Birnbaumnak, (aki a 90-es évek végén Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnök kabinetfőnöke is volt,) és társának, Arthur Finkelsteinnek akik "rendszeres vendégek" a hárommilliárdos kormányzati-kampány tanácsadásra szerződtetett Századvégnél –vagyis a Fidesz izraeli kampánytanácsadóinak - a munkavégzést Magyarországon, illetve milyen típusú vízumkérelemhez igényeltek munkavállalási engedélyt”.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Manno István
Kár a benzinért, már bizonyítottak. Az izraeli kampányfőnök sem fog segíteni rajtuk. Ezt egyszer el lehetett játszani.
Rézangyal
Ebben az esetben tuti a bukás. Kétszeresen is.
gabrella
Igen, Gyurcsány a kipás fotóin, meg talán nincs itt magyar ember aki tudna tanácsot adni nekik???!!!
Nakimaga
@gabrella: "meg talán nincs itt magyar ember aki tudna tanácsot adni nekik???!!!"
Kettős állampolgárok,nem?
keresztapa
@Nakimaga: Magyar érzületű ember, nem aljasodik le zsidó kampánytanácsadóra, sem amerikaira, mert az tudja, hogy mindkettő zsidó befolyásoltság növeléséért, képesek gyűlölettől lángoló tanácsokat adni, mert nekik érdekük, az állandó gyűlölet keltés, mert így tudják az összefogást kedvükre bomlasztani, nekik nem kell a sportszerűség, nem számít az etika, sem a választási kódex, annál fontosabb a közfelháborodást kiváltó sárdobálás, amit ők magas fokon képesek, az összeköttetésük és dinamizmusuk jóvoltából, mindenhová eljuttatni, akik az ország lejáratására vevők, mert spekuláció érdekük ezt kívánja. Támadásuk lényege a rasszizmus, fasizmus bélyeg rá ültetése az ellenvélelmezőkre, akik nem az ő érdekszférájukat erősítik, igazolják, azokon át kell gázolni, meg kell semmisíteni, élhetetlennél kell tenni, és lehet uralkodni felettük akaratunknak megfelelően. Az ország, és polgárainak érdeke ellen tenni, pártérdek támogatásával, győzelemre vitelével, hiszen a párt képviseli az ő érdeküket.
marlin
@Manno István: @keresztapa: @Nakimaga: Meg tudnátok mondani, hogy mikor és melyik munkaügyi hatóság engedélyezte George E. Birnbaumnak, (aki a 90-es évek végén Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnök kabinetfőnöke is volt,) és társának, Arthur Finkelsteinnek akik "rendszeres vendégek" a hárommilliárdos kormányzati-kampány tanácsadásra szerződtetett Századvégnél –vagyis a Fidesz izraeli kampánytanácsadóinak - a munkavégzést Magyarországon, illetve milyen típusú vízumkérelemhez igényeltek munkavállalási engedélyt”.
coyote3
@marlin: Ne idegesíts fel magad cimbora, nem tudják megmondani :))))
marlin
@coyote3: Mert erről nem kapnak oktatást az ökörkörökben, vagy ahogy újabban hívják magukat békemenetben!! :))
keresztapa
@marlin: Tudálékos kérdésedre a válasz. A magyar Köztársaság és Izrael Állam kormánya között létrejött megállapodás alapján 90 napot meg nem haladó tartózkodás esetén,kölcsönösen, vízum nélkül utazhatnak a két ország állampolgárai, és neked kellene tudnod, hogy a pártok akaratát a zsidók irányították mert ők pénzelték a pártokat és ez nem csak az MSZP-re vagy csak a FIDESZ-re érvényes, hanem minden egyes pártra, aki a parlamentben helyet foglal, pártlista alapján. Ezek a személyek akik kampánytanácsadással vettek részt, ezek nem munkaalkalmazásba álltak, hanem mint testvérpárt ideológiai képzésen vettek részt, amiért fizetés tisztelet díj nem számolható el személynek. Kijátszása bankokon keresztül átutalással bankszámlára történt, ami ellenőrizhetetlen, a bankok egymásrautaltsága miatt takarásra játszanak. Ezért nem kell munkavállalási engedély munkaszerződés, mert munkát nem végeznek. De ha ez nem kielégítő számodra akkor kérdezd meg Burányi Sándort 2004- május 4.- én. A Magyar és Izrael Állam kormányközi egyezményt neki mi célból kelet aláírni, ha munkavállalási egyezmény kötés kötelezettsége fenn áll. Ugyancsak szellemes választ kapnál. Csak!
marlin
@keresztapa: Itt csak egy tudálékos van, az meg ugye nem én vagyok!!
Annak ellenére, hogy Magyarországon mindenkinek joga van hülyének lenni, talán ha még egyszer elolvasnád a kérdést!!
Válaszolni akkor sem fogsz, de legalább olvasd el, mert azt amire te válaszoltál, azt nem kérdezte senki!!
lbs
@marlin: Te nem tudálékos, mindössze tudálékoskodó vagy. Ez még rosszabb mint maga az alapfogalom.
keresztapa
@marlin: Ha a válasz neked nem volt kielégítő sajnálom, minden szó értelmét nem fogom tudni értelmeztetni veled , (munka nemvégzés, ideológiai alap, nemfizetés , vízum) Következtetés hiányát, nem áll módomba magyarázva pótolni. De Burányi Úr megkérdezésekor esetleg kielégítő válasz kapsz. A munkaügyi hatóság engedélyezések,
egyáltalán nem kellenek a pártnak mert nem munkavégzés volt. Ami nincs arra szükségtelen a VAN!
marlin
@Manno István: @keresztapa: @lbs: Ti pedig a minden lében többszörösen is tudatlan gitáregyüttes droidhármasa!!
Én ne szoktam pofára esni!! Én a lábam elé nézek!! Sőt azt is megnézem, hogy mibe lépek bele!!
Apa kocsit hajt!! :))
Amúgy meg az a Burány vagy ki a Werberrel kapcsolatban mondta az általad idézett marhaságot!!
Emlékszel még, hogy az én kérdésem mire vonatkozott!!
Értem én, hogy vannak mindenféle pártidióták is, ne de ennyi, meg ennyire??
moiszikf
@Manno István: @lbs: @keresztapa: @marlin: A "kicsiket" se hagyjuk ki a sorból!
Vajon,a2010-es választásokkor,mit keresett az izraeli nagykövet,az LMP eredményváró központjába?
keresztapa
@marlin: Utoljára még mielőtt gondolataidat bármivel összehasonlítanám, semmi esetre sem gondolnák gitáregyüttesre, mert akkor valamely párt szószólója lennék, de azért megköszönöm droid hármas ránk akasztott jelződet, mert ezzel elismerted mind hármunk
önálló, pártoktól független, vélemény nyilvánításunkat. Hogy összefüggéseket ne keres sokáig légy szíves a 13:40 kommentet elolvasni. Ha meg nem, akkor nem. Részemről a válaszolásom befejeztem.
Manno István
@moiszikf: Az LMP és a jobbik sem lesz sehol a következő valasztáson!!!
marlin
@Manno István: Ezeket az "okosságokat" kitől hallottad??
moiszikf
@Manno István: Az LMP-t még értem,de hogy a Jobbikkal kapcsolatban mire alapozod a kijelentésedet,azt nem.
sasi1115
Végre kaptunk egy hiteles jobboldali véleményt a fidesz nemzetrombolásáról:
"mert nekik érdekük, az állandó gyűlölet keltés, mert így tudják az összefogást kedvükre bomlasztani, nekik nem kell a sportszerűség, nem számít az etika, sem a választási kódex, annál fontosabb a közfelháborodást kiváltó sárdobálás, amit ők magas fokon képesek, az összeköttetésük és dinamizmusuk jóvoltából, mindenhová eljuttatni"
"akik nem az ő érdekszférájukat erősítik, igazolják, azokon át kell gázolni, meg kell semmisíteni, élhetetlennél kell tenni, és lehet uralkodni felettük akaratunknak megfelelően. Az ország, és polgárainak érdeke ellen tenni, pártérdek támogatásával, győzelemre vitelével, hiszen a párt képviseli az ő érdeküket."
Szerintem ehhez nekik zsidó tanácsadókra sem volt szükségük, mert ez a cinikus és öntelt fideszes valójukból egyenesen következik. Ellenben ha mégis George E.Birnbaum és Arthur Finkelstein ajánlotta ezt, akkor természetesen az rendben van egyesek szerint.
Ha ez hiba az egyik oldalon, akkor illik azt hibaként kezelni a másik oldalon is.
Tekintve, hogy jómagam nem gyűlölöm a zsidókat, ezért én ezt nem tekintem hibaként.
A korrektség hiányát azonban igen. Leginkább akkor, amikor egyeseknek van bőr a pofáján arról papolni hogy mennyi a gyűlölködés miközben maga is gyűlölködik.
kacsa0707
És most ezen csodálkozni kellene???
Eddig is ők voltak.
Pilóta
"A „vérprofi” bajkeverő

Az MSZP szombati választmányi ülésén meglepetés várta a tagságot. Hirtelen felszívódott a Kossuth-címer, a pártlogóra visszapingálták a piros szegfűt, és felvezették Ron Werber izraeli kampánytanácsadót, hogy ismét az MSZP élére álljon a választásokon.

Hogy kicsoda Ron Werber, akit kampánygurutól vérprofi bajkeverőig mindennek neveztek, nem sokan tudják. Az izraeli Benshivában született, nagyszülei Magyarországról származtak. New Yorkban járt egyetemre, és 1992-ben Jichak Rabin kampányigazgatója volt. Kövér László 2004-ben a parlament nemzetbiztonsági bizottságának elnökeként úgy nyilatkozott, hogy Werber múltjáról nem lehet tudni semmit, így azt sem, van-e valami köze bármelyik titkosszolgálathoz. Kövér szerint: „Ahol egyszer járt, ott fű nem terem.” Most újra itt van, és megjelenésével csak eszkalálódik az MSZP folyamatos botránypolitizálása."
mno.hu/vezercikk/a-verprofi-bajkevero-1125297
Nakimaga
tegnap, 13:40 -@keresztapa: a válaszom lényege egyezik a te véleményeddel,bár én továbbmenve a kettős állampolgárságot ,és ezáltal a kormányba való beszivárgást ellenvéleményezem !
Nakimaga
@marlin: én sem kérdőjelezem meg a jobbikot !
keresztapa
@Nakimaga: Így, van a lényeg a kettősségen van, de már nem erre reagálnak hanem a zsidó szóra, ez az ami az állambiztonsági kérdésről eltereli a figyelmet, hogy a figyelem elterelés kinek az érdeke, annak aki kettős állampolgár, és az országgyűlésben nem a magyar érdeket képviseli, ennek a megértéséhez, csak józan gondolkozás szükséges, ha már egyáltalán országérdeket feltudja fogni, és a biztonságot nem téveszti össze a kémrepülő gépek szabad berepülésének jogszerűségével az ország légterébe. A jobbik ezt a biztonság kérdést tisztázta volna, a kettős szó értelmezésével, és kik is rettegtek, azok akik érintve érezték magukat, és nem a listázáson van a hangsúly, hanem azon, hogy szabadon, első kézből tudják az információt a gazdaság szereplőinek érdekszférájában ismerté tenni, és spekuláció előtt szabad utat nyissanak, azoknak akik az ország felvásárlását miniszteri szintű engedéllyel természetesnek ismerik el!
keresztapa
@Pilóta: Ez a profi bajkeverő kell a pártnak, mert gondolat szegénységben szenved minden párt, azért hívnak idegen kampánytanácsadót, mert ez az ország már ismeri
tevékenységüket, ami minden tisztes emberi cselekedetet nélkülöz, a hatalom megragadásért, uralkodási igényük kielégítéséért, ez a pártok éltető eleme! Kik élnek a felkínált lehetőséggel, ha felkérik egy kampány levezérlésére?
vigyorgó
@keresztapa: " Kik élnek a felkínált lehetőséggel, ha felkérik egy kampány levezérlésére?"
a válasz: a kettős állampolgárságú szarházi bajkeverők. Sokkan nem tudják,de GYURCSÁNY és BAJNAI kettős állampolgár MAGYAR - IZRAELI.
Dr.luigilongo60
@vigyorgó: Hogy te milyen jól értesült vagy?
Csak nem te is?
Pilóta
@vigyorgó: 19:48
Ez nem zárható ki, hiszen mindkettő zsidó!
profon
@vigyorgó: @Pilóta: Titeket olvasva az az érzése mintha a fél világ zsidó lenne ! Most már mindenki gyanús már ti is :)) @Pilóta: Ha elárulnád, milyen a repülőgéped farka ?:)
profon
@Pilóta: Pontosabban ? Magyar tarka ? :)
varirmag
Gondolom már "dolgozik" egy ideje. Hogy képes az mszp egy ilyen alakot fizetni ?
Mit gondolnak ennek az izraeli "szuperkampánytanácsadónak" kik lesznek fontosak ?
Kinek,kiknek az érdekében fog "dolgozni"???
profon
@Pilóta: Nekem szimpatikus amikor azonos vallású magyarok összefognak :) Jómagam mint kételkedő ateista, szintén keresem azokat akik csak az embert nézik bennem !
Dr.luigilongo60
@Pilóta: Oszték mitől zsidó valaki, mert valakik aszongyák rá?
Pilóta
@Dr.luigilongo60: 20:08
Oszték, szorzék, összeadok, kivonok, azok:-)
Pálinkafőző Rézüst
@profon: na, ezt már nem fogja megérteni..:))) Finomabban, egyszerűbben, elnök úr! :))
varirmag
@Pilóta: Nahát,ezt azért nem gondoltam.
profon
@Pálinkafőző Rézüst: Tudom ,hogy emberismeretből megbuktam nálad, de Pilóta megérti és értékeli amit mondok ! Pláne ,hogy holnaptól tőlem veszik a kerozint :) Természetesen a jutalékod a megszokott módon utalom:)
Dr.luigilongo60
@Pilóta: Nyilas duma, szoktam volt mondani.
Jean-Paul Sartre szerint zsidó az , akit az antiszemiták annak tartanak.
Mennyire igaza volt.
Pálinkafőző Rézüst
@Dr.luigilongo60: és olykor kiderül, hogy az antiszemita is zsidó..:)) Minő métely..
profon
@Pálinkafőző Rézüst: Hát így telnek napjaink ! Pár ezer éve :(
Pálinkafőző Rézüst
@profon: egy igazhívő itten elmagyarázhatná, hogy minden emberek ősei, Ádám, meg az Évike, milyen származásúak voltak??? Mert akkor mindenki az mai napig, a hitbéli logika szerint. Nos, van itt kádéempés?? de jó egy fideszes is, hiszen ők is mélyen vallásosak, jobbikos is elmesélheti, hogy is van ez ??., de tőlem lehet ballibsi is..Tehát, híveim, (csak így szerényen) hogy is van ez??
profon
@Pálinkafőző Rézüst: Én már ott elvesztettem a fonalat amikor Isten megteremtette az embert ! Minek ?
Pálinkafőző Rézüst
@profon: hogy legyen min röhögnie , ha rosszkedve lenne.
bosszants
Csak egy kérdésem van, de az komoly!
Miért van minden Ádámot és Évát ábrázoló festményen nekik köldökük?
Hiszen ők frissen teremtettek!
profon
@Pálinkafőző Rézüst: Ha csak azért nem ! De hát arra ott vannak a kis cicák , meg a kis kutyák ! :))
keresztapa
@bosszants: Az ember művészi alkotása, nem azaz alkotás amit isten alkotott Ádám és Éva ként, emberi alkotás nem a valóság ábrázolása, a művész képzeletének szüleménye, annak
másolása az az indigós kifejezése.
genyó kapitány
@Dr.luigilongo60: Mások szerint meg az antiszemita, akit a zsidók nem szeretnek és így zárul be a kör.

A zsidók megmondják ki antiszemita az antiszemiták meg azt, hogy ki zsidó...
csiga0771
Eddig sem ők voltak álmaim netovábbja, na de ezután...

Ha lenne egy "normális" programja, maradna a Jobbik.
A többiek pedig csak furkálják csak egymást.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.