"„El kell viselnünk, hogy rossz választásaink eredményeképpen mindenféle alakok bekerülhetnek a politikába” – mondta Kövér László egy televíziós interjúban. A "hülyeség" vagy a rosszhiszeműség a képviselők alkotmányos joga – mondta Kövér László házelnök az M1-nek adott interjújában arra a felvetésre, hogy egyesek szerint Gyöngyösi Márton jobbikos képviselőnek "antiszemita kijelentése" után nincs helye a parlamentben. Hozzátette: ha demokrácia van, akkor el kell viselnünk azt, hogy néha rossz választásaink eredményeképpen "mindenféle alakok, Gyurcsány Ferenc egyfelől, Gyöngyösi Márton másfelől" bekerülhetnek a politikába, sőt a hatalomba is, az ország élére - tette hozzá. (A házelnök szavaival mintegy 900 ezer magyar ember felett mondott ítéletet, akik 2010-ben a Jobbikra szavaztak – a szerk.)"

Forrás: barikad.hu
Feltöltő: Pilóta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pilóta
"Kövér Gyöngyösinek arra a – félreérthető, és sokak által félre is értelmezett – kijelentésére gondolt, amivel arra utalt, hogy az embereknek joguk van tudni, hogy hány olyan izraeli ül a kormányban és a magyar Országgyűlésben, akik nemzetbiztonsági kockázatot jelentenek hazánkra nézve. Korábban a barikad.hu arról számolt be, hogy az izraeli törvényhozás honlapján - amely többek között az alapvető jogokat sorolja - az egyik pont szerint, ha egy Kneszet-tag más, az izraelin kívüli állampolgársággal is rendelkezik, akkor addig nem lehet teljes jogú tagja az izraeli parlamentnek, amíg le nem mond róla."
Mobil123
Kivételesen egyetértek, nekünk tényleg el kell viselnünk mindenféle alakot a parlamentbe veled kezdve a sort, és ráadásul a kib@szot sok pénzt kaptok ezért.
kerék
Hát amíg Kövért megtűrjük addig bárkit.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.