Kövér László "fizetett forradalmárokhoz" és az egykori KISZ-vezetőkhöz hasonlította azokat, aki most "hergelik" a hallgatókat. Úgy fogalmazott: a KISZ-vezetőket "ugyanúgy a kutya sem választotta meg a fejünk fölé, és ugyanúgy nem képviselték a valóságos érdekeinket, mint ahogy szerintem ma - tisztelet a kivételnek - nagyon sok HÖOK-vezető nem a valóságos érdekei szerint jár el azoknak, akiket elvileg képvisel".

Forrás: pecsiujsag.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coyote3
Lackó, Lackó, te napról napra hülyébb vagy. Menj kérdezd meg őket miért vannak felháborodva. Mondjuk ahhoz nincs elég vér a pucádban...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
percsi
@kacsa0707: ejnye, ejnye, egy-két sör, buli belefér. Mikor fiatal voltál nem buliztak a tanulók? Szerintem igen, és nagyon sok kitűnő szakember lett belőlük. Ezért nem kellene elnyomni a fiatalokat. Az okos szegény gyerekek is jussanak el az egyetemig, ne csak a gazdag gyerekek. Amiért külföldre mennek, azért nem Ők a hibásak, hanem a kormány, aki évtizedek óta nem végzi jól a munkáját, rossz teljesítmény, magas jövedelem a szlogenjük. A végzős fiatalok nem tudnak elhelyezkedni, vagy éhbérért dolgoznak, sok esetben nem a szakmájukban. Igazuk van, harcoljanak az igazukért. A kormánynak értük és értünk kellene élnie, nem pedig ellenünk. Ha a nép száraz kenyéren és vízen él, akkor a képviselő uraknak is száraz kenyéren és vízen kell élniük! Az orbán kormány nem ezt ígérte, nem ezért választottuk meg. Volt idő, amikor nagyon is ellenezte azt, amit most be akar vezetni. Hazug disznó, mennie kell!
gombszem
Nem ki hanem mi és az az igazságtalanság!!!
overdose
Kik akik 2006-ban a puccsot rendezték tiii!
mátmar
Kövér az MSZMP KB egyik intézetében dolgozott. Orbán KISZ titkár volt. Akkor hogy is van ez?
silber13
Ta bajszos majom! Látszik, tele a gatyátok. Igaz lehet a mondás, ami most rád és atamánodra bizton értendő: " MA van az a HOLNAP, amitől TEGNAP úgy féltél!"
mátmar
Igaza van Kövérnek. Hergelik a diákokat! Azt is tudom, hogy kik. Csak olyan sokan vannak, hogy név szerint nem tudom Őket leírni. De aki kíváncsi rájuk megnézheti Őket ha talál egy fényképet a kormányról.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.