Egész napos demonstrációt tartanak a hallgatói és diákszervezetek országszerte. A HÖOK a Parlament előtt várja a kormánydöntést a felsőoktatás átalakításáról, közben sztrájkot hirdettek több egyetemen is. A gimnazisták néma csenddel tiltakoznak, majd az Akadémia elé vonulnak. Kövesse az eseményeket a hvg.hu-val.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Rézangyal
Veér mondandójában van némi igazság. Teljesen felesleges ennyi diplomást képezni, a másik oldal meg az, hogy nem kéne diplomát kérni olyan munka körök ellátásához, amelyek nem igénylik a felső szintű végzettséget!
Nem kellene mondjuk futószalkagon ontani a "média munkásokat" ún. újságírókat és lehetne sorolni. Ahol egy Voksán Virág nevű mindenki cédája azzal takarózik, hogy neki diplomája van média ismeretekből, ott már baj van a színvonallal. És Voksán csak egy a százezrek közül.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkafőző Rézüst
@varirmag: És most végez Mikrobiológián! Ez lemaradt. és másodéves Földtudományok szakon. Mintha csak magamat látnám...::))))
varirmag
@Pálinkafőző Rézüst: Gratulálok a fiadhoz ! Remek kölyök lehet :-)))) !
varirmag
@Pálinkafőző Rézüst: Na, Ő sem büfé szakos volt ! (ez lemaradt !)
varirmag
@Pálinkafőző Rézüst: kölyök = fiatalember !!!
Nehogy megharagudj !
entero
@Pálinkafőző Rézüst: Végre nem csak én dicsekszem...:-)) Egyébként én is gratulálok a fiadhoz. Mint tudod az enyém szívsebésznek készül, és most végzett a barátnőjén valószínűleg...Persze a mikrobiológia sem rossz azért. :-))
Pálinkafőző Rézüst
@varirmag: köszi! :)) Nekem is kölyök még...:)) És az is marad..:)
@entero: ez nem dicsekvés, hanem tény. Nem ugyanaz!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.