Az egész ország felháborodott, hogy a magyar-német sorsdöntő meccsen az első gólnál a holland bíró nem fújta le a támadást szabálytalanság miatt. A sípmester magyarázatot is adott erre. 

Nagy Ádám válogatott labdarúgó ugyanis az Index beszámolója szerint tudott beszélni a bíróval, aki megmagyarázta a megmagyarázhatatlant. 

Szünetben, ahogyan a játékvezető odaadta nekem a labdát, megkérdeztem, visszanézte-e az esetet. Azt mondta, igen, és vállal történt az ütközés, így még szabályos volt. Visszakérdeztem, hogy rendben, hogy váll, de nem a váll ellen, hanem Willi hátába... Biztos vagyok benne, hogy fordított esetben lefújták volna faultnak. Bosszantó, mert azt éreztem a játékvezetőn, hogy úgy áll az egészhez, egy kis csapat játszik a nagy csapat ellen, és a kétesebb szituációkban egyáltalán nem akart a nagy csapat ellen fújni. Aztán amikor az ember ezt számonkéri, arra elképesztő arroganciával tudnak reagálni...

–  mondta Nagy Ádám, akinek szavaiból kiderült, hogy felháborította őt is az ítálet, és nem tartja valós magyarázatnak, amit a bíró mondott neki.  

Az Index idézte Szoboszlai Dominik csapatkapitányt is. 

Csak pár csapattársammal beszélgettünk, közösen nem. Arról, hogy a németeket is meg tudtuk szorongatni, hogy védekeztünk, amikor csak kellett, mindenki a labda mögött volt. Ez volt a legfontosabb. Kompaktak voltunk. Azt gondolom, az első gólt nem lett volna szabad megadni, mert az egy fault volt előtte a Willinél, de ez már a múlt, nem tudunk rajta változtatni

– mondta Szoboszlai, megerősítve a szövetségi kapitány, Marco Rossi által a sajtótájékoztatón elmondottakat. Az olasz–magyar tréner a lefújást követően kijelentette, a játékvezető belenyúlt a meccsbe azzal, hogy megadta Jamal Musiala gólját a 22. percben.

Ezt a gyalázatos dumát – Itt a magyarázat, hogy miért fújta el a bíró a magyar-német meccset

Feszült meccsen sajnos kikapott a magyar csapat  Fotó: MTI/Illyés Tibor

Forrás: Index

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

izéke
Mégis mit képzel Európa,hogy nem hirdetik ki azonnal a magyarokat EU bajnoknak? Tűrhetetlen! Szargyártó azonnal hívasson be minden létező kis és nagykövetet :))))))))
Pálinkás Pál
hülye baromhorda...,túlfizetett hypeolt csicskák...
Loksmith
Már megint báncsák a magyarokat. (háttérben meghúzódik a Soros szál). Nem lehet, hogy jobbak voltak a németek?
KisTehen
@Loksmith: mindenki tudja, hogy jobbak a németek
rücsü41
Egyedül Schéfer András nyilatkozata elfogadható, mert ő nem kereset másban hibát, szerinte a németek reálisan győztek!Ez a hozzáállás hiányzik a válogatottból, most már Rossiból is, mert bár igaza volt, mert a német játékos a második gólnál vállsl taszított egy nagyot Orbánon amit a bíró szabályosnak tekintett a többi VAR bíróval együtt, nem másban , a bíróban kell keresni a hibát, csak azt nem kifogásolta, hogy ia mérkőzés elején számtalan helyzetünk volt, és ha azokból csak kettőt értékesítünk...De nem tettük ezt meg, elbuktunk mint Rottenbiller.A focit gólra játsszák, s mi itt nem rúgtunk egyetlen gólt sem, ők meg rúgtak kettőt!Nem elfelejteni, hogy a gól az amit a bíró megad, és nem az amit mi annak is gondolhatnánk, ha a labda átgurulna a gólvonalon!Még jobban védekezve és gólokat rúgva nyerhetünk csak Skócia ellen, akik sokkal keményebben játszanak mint azt eddigi ellenfeleink.Magas erős csatáraik vannak, és a beívelt labdái a tizenhatoson belülre életveszélyesek.Testi erejüket nagyon jól kihasználják, és a kemény sőt durva belemenésektől sem riadnak vissza, a finom húzogatós cseleket nem veszik be, rögtön oda rúgnak és keményen, szóval még az angoloknál is keményebb, durvább játékra kell számítanunk.Nem lesz egy séta galopp ez a mérkőzés, mert a svájciakkal teljesen egyenrangú ellenfelek voltak, és tudjuk, hogy mi a svájcik ellen sikertelenek voltunk.Kell a csapatnak az egészséges önbizalom, de a híreket olvasva kissé lebecsültük az ellenfeleinket, a németeket úgy tekintettük ,mint akiket simán legyőzhetzjük, mert korábban ez már sikerült!A fiúk biztos tudják hogy minden meccs más és más, egy Európai bajnoki mérkőzés mg pláne.Az a szellemet , harci tüzet kellene felvennünk amit a románoktól láttunk Ukrajna ellen, vagy amit az Albánia produkált horvátok ellen.Akkor sokkal nagyobb esélyünk lenne mint most!
ál is keményebb játokra kell számítanunk!
izéke
Mégis mit képzel Európa,hogy nem hirdetik ki azonnal a magyarokat EU bajnoknak? Tűrhetetlen! Szargyártó azonnal hívasson be minden létező kis és nagykövetet :))))))))
Yeromos
Már megint megy az okoskodás, elcsalták, ha azt belőjük stb. közben meg a Skótok döntelent játszottak a sváci csapattal aki legyalázott minket elég rendessen. Talán azzal kéne foglakozni, hogy verjük le a Skótokat, valjuk be vajmi kevés esélyünk volt a házigazda ellen, ezt szerintem a szakemberek is tudták, de nem is őket kell elverni, hanem a svájctól nem lett volna szabad kikapni, és a Skótokat kellene megveri. Szoboszlay meg nyilatkozza, hogy de milyen szépen és jól játszottunk, javasolnám neki válasszon valami pontozásos sportágat ahol a szép kivitelezés számít, a focit góólra játszák.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.