Elképzelhető, hogy lesz, akinek nem tetszik majd, ami ezután jön, de a színházban megjelenik egy új réteg is, ahogyan az Debrecenben is történt a kinevezése után – mondta egy interjúban a Nemzeti Színházat jövő júliustól vezető Vidnyánszky Attila. A debreceni Csokonai Színházban egy jóval fiatalabb korosztályt sikerült megszólítani, és ugyanezt várja a Nemzeti Színház élén is. "Lehet, hogy a mostani bérletesek közül lesznek, akik átvándorolnak a Katonába, az Örkénybe vagy a Radnótiba, de abban biztos vagyok, hogy az iskolás, gimnazista réteg meg fog maradni" – - mondta Vidnyánszky Attila, a Nemzeti Színház kinevezett igazgatója az MTI-nek adott interjújában Debrecenben.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkafőző Rézüst
Lesz! És pontosan a magyar réteg fog elvándorolni! Mert a józanabbik része megcsömörlött ettől a szaros magyar mutogatástól, aminek semmi háttere nincs! Az igazi magyar ezt nem szopja be!!! Ukrán elvtárs, tedd, amire felhatalmaztak! Minket, magyarokat, főleg a fiatalabb korosztályt ne molesztáld, elég rádnézni..Persze, kötelező osztálylátogatás lesz...Na elvtársak, akkor hova is jutottunk vissza?? Ismerős??
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jancsik68
@lenhardtibolya: Egyáltanlán voltál valaha is szinházban?Az nem azonos a vándor-cirkusszal!
lenhardtibolya
jancsik68! Te aztán tudod, mi a tisztelet, ugye? Képzeld el, voltam már színházban, operában, hangversenyen, múzeumban és még sok-sok olyan kulturált helyen, ahová téged talán be sem engednének. Ezt onnan gondolom, hogy két mondatot sem tudsz leírni hiba nélkül. Ha a nick-nevedben a 68 azt jelenti, hogy abban az évben születtél, akkor elárulom, hogy egykorú vagy a fiammal, úgyhogy próbálj kicsit visszavenni az alpári stílusból. (Te kis vándor-cirkuszos...)
Barna Tibor
Ibolyával értek egyet. A Vidnyánszky-ellenes hozzászólók egy része összemossa a határontúli magyart az adott ország többségi népével (ez maszopos tradíció, elég undorító, láttuk pl. 2005-ben és Patrubány kapcsán) és meglehetősen alpári. Nem kérünk a magyar- és kereszténygúnyoló Alföldiből és rajongótáborából. Nemzeti Nemzetit akarunk végre!
Egyébként pedig, Vidnyánszky letett már valamit az asztalra, meg lehet nézni a wikipédiában, az pártatlan!!
Dr. Felipe
Szóval egy ukrán fogja kiüldözni az igaz magyarokat a Nemzetiből. Ez szép, de nem is várhatunk mást ezektől a kaukázusiaktól.
Dr.luigilongo60
@Barna Tibor: "Magyar Köztársasági Ezüst Érdemkereszt (2005)"

A szocik kitüntették.
Látod ennyi a különbség.

No komment.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.