Az egymásnak megadott tiszteletről, a jövőért viselt felelősségről, a közös siker öröméről, valamint a talpraállás és egymás teljesítménye megbecsülésének fontosságáról beszélt Áder János köztársasági elnök újévi köszöntőjében, amelyben mindenkit arra buzdított, sohase adja föl álmait. Az elnök jókívánságaival külön megszólított minden korosztályt. Idén első alkalommal a siket és nagyothalló nézők számára az államfő mellett álló Weisz Fanni fordította jelnyelvre a köszöntőt.

Forrás: hirado.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

88 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kkalman
"...olyan hazát kell alkotnunk, amelynek fundamentuma az egymásnak megadott tisztelet..."
Ezt elvárom a kormánytól, országgyűléstől az én és az összes hozzám hasonló kis ember nevében.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kkalman
@bakegya: Kicsit vállon veregetve magam, köszönöm, de nem tudok semmit, még sokat kell tanulnom.
bakegya
@kkalman: ezzel szerencsére még vagyunk néhányan akik így vagyunk!-és addig jó.
@Manno István:mondd István,ha olyan szinten átérezted ezt a szívedhez szóló Áder által felolvasott szép üzenetet,akkor hogy, hogy nem a vezéred intelmeit,ajánlásait zokon véve szólaltál meg a 2013.évben az itt véleményezők szövegére reagálva?
Nagyon rádfér az az emberbarátság amivel itt ezen a linken vesződnek többek közt veled is az itt kommentelők!-ez az én véleményem érted.Érted?!-
.Erről beszéltem...a BUÉK még mindíg érvényes, részemről áderi köd nélkül 2013-ra.
abacs62
Az "egymásnak" megadott tiszteletről nem e a "parlamentben" kellene először példát mutatni ? Mivel ott "áder öcsém" elég parlagi a szövegetek "
gibgab
Akár jó beszéd is lehetett volna ez, ha nem Áder szájából hallom. Ismerve a múltját és jelenét, disszonáns volt.
soljanka
Ezért az idén lottózni fogok - több esélyem van az ötösre, mint arra, hogy ezeknek megjön az eszük.
guszty
Ezt a Mannó Istvánt annyian helyre tették, annyian lekezelték, mégis erőlködik, kitart a hülyeségei mellett. Sok dolgot megmagyaráztak már neki, többek között a fidesz 2/3-os többségét, mégsem érti meg. Sok dologban próbálja a hülyeségeit értelmes emberekre erőltetni. Én nagyon bírom a vitáit. Jókat derülök rajta. A helyesírási hibáit már figyelembe sem veszem. Igazi fideszes tipus. Erőből kíván mindent megoldani. Várom a lebilincselő eszmefuttatásokat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.