Schmitt sétálgatott, Sólyom délelőtt beszélt. Mint a korábbi államfők ünnepi köszöntője, Áder János köztársasági elnök újévi beszéde is felvételről fog menni – mondta el Altorjai Anita, a Köztársasági Elnöki Hivatal (KEH) sajtóigazgatója. A korábbi köztársasági elnökökhöz hasonlóan Áder beszédét is éjfél után két perccel nézhetjük meg az MTV-n. Egyedül Sólyom László volt ez alól kivétel, aki január 1-jén délelőtt mondta el az újévi szózatait. Ezt azzal indokolta, hogy azt szeretné, ha odafigyelnének arra, amit mond.

Forrás: index.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
Ezek szerint Áder nem szeretné, ha odafigyelnénk arra, amit mond? Pedig biztos valami nagyon fontosat akar közölni. Már úgy izgulok!
Zsoel
Nem mintha újév délelőttjén jobban odafigyelnének az emberek. Aki akarta, az úgyis megnézte Sólyom előtt is éjfélkor, aki meg nem volt rá kíváncsi, azt másnap (vagyis aznap) délelőtt sem érdekelte. Adják csak hagyományosan éjfélkor.
jancsik68
Sem Áder,sem szentbeszéde,sem éjfélkor,sem máskor nem érdekel.Kikapcsolom arra az időre a TV-t,vagy átkapcsolok.Hazugságokból évközben is elegem van.
sonderkommando
Vagy alszom, vagy nem de, hogy nem nézem és hallgatom ezt a fideszes pártkatonát, az biztos!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.