Még nincs végleges döntés az alapvető élelmiszerek áfájának csökkentéséről - tudta meg a Népszabadság a Nemzetgazdasági Minisztériumtól (NGM). Egyelőre lepattant a kormányról a hazai élelmiszeripar meghatározó cégeit tömörítő lobbicsoport javaslata az alapvető élelmiszerek áfájának tíz százalékra csökkentéséről - írja a lap szerdai száma. A Népszabadság emlékeztet arra: a Fórum az Alapvető Élelmiszerek Áfájának Csökkentéséért nevű szervezet megbízásából tavaly nyáron az Ernst & Young tanulmányt készített, amely szerint tízszázalékos áfakulcs mellett a büdzsébe is befolyna a forgalmi adóból várt bevétel, ugyankkor ilyen áfaszint mellett már nem lenne kifizetődő a feketekereskedelem.

Forrás: barikad.hu
Feltöltő: Pilóta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pilóta
@csikknorisz: 13:12
Én csak idéztem a cikket, nem kommentáltam azt:-)
csikknorisz
@Pilóta: Tudom, nem is neked szólt, hanem amit idéztél. :)
marlin
www.youtube.com/watch?v=9d8qfcDOxMk

"és ezt egyébként zárt körben elmondta a Völner úr, hogy majd akkor, hogyha lehet kire fogni a vonalbezárásokat, akkor igenis meg fogják lépni. És ez mikor lesz? Amikor az IMF tárgyalások beindulnak, és azt lehet mondani, hogy igen, az IMF az egy büdös, mocskos karvalytőke; azt erőltette ránk, hogy be kell zárni a mellékvonalakat."

Legalább valami "újat" találnának ki, de vagy a "Gyurcsány a hibás" (meg mostanában a Bajnai), vagy az EU a hibás, meg az IMF a hibás!!
A "birkamenet" meg "eszi" a mézesmadzagot!!
Dr.luigilongo60
@marlin: Eszi???
Ájultan zabálja két pofára az eléjük lökött baromságukat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.