Bár itthonról is kapott ajánlatokat, de nagyobb esélyt lát arra, hogy külföldön folytatja pályáját Alföldi Róbert, a Nemzeti Színház távozó igazgatója. A színész-rendező a 168 Órának adott interjújában beszélt terveiről. Nem lát valódi indokot a Nemzeti Színház éléről való leváltására Alföldi Róbert, a távozó igazgató. Alföldi a 168 Órának adott interjújában azt mondta, szerinte az elvégzett munka, a látogatottság és a gazdasági adatok alapján kellett volna mérlegelni az igazgatóságra pályázók között, ám "az elvégzett munka nem érdekelte a döntéshozókat". Mint mondta, az újonnan kinevezett igazgatóval, Vidnyánszky Attilával teljesen mást gondolnak a színházról, Alföldi például azzal sem ért egyet, hogy Vidnyánszky "szakrális intézménnyé" akarja tenni a Nemzeti Színházat, és sokat utaztatni. "Szakmai a kérdés: miként utaztatható egy szakrális hely? Megnyugtatóbb lenne, ha végre azt is kimondanák: a Nemzeti Színház alapvetően egy színház" - fogalmazott a távozó igazgató. Mint...

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zsoel
Isten veled! Remélem, találsz egy sokkal liberálisabb és sokkal kevésbé kirekesztő országot, mint ez a náci, antiszemita Magyarország, ahol tisztán politikai alapon dönthetnek a színházigazgatói posztokról. ;)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Kutyafüle
Nagyon szépen kérem azokat, sőt könyörgöm azoknak, akik most pálcát törnek Alföldi fölött, de nem a művészete, hanem a mássága miatt( ha igaz?) egyetlen egy férfi partnerét nevezzék meg, vagy írják le, mi utal erre, nyílvánosan látták-e valahol? Ha igen, ,
elfogadom. Ha nem akkor valaki a kulcslyukon leseskedik?
Nem veszitek észre, hogy ezzel a vádaskodással csak azokat segítitek, akik csak ártani tudnak, belehánynak a művészetbe, olyan embereket hoznak előtérbe, akik megfelelnek a gyűlöletkeltés politikájának?
Nem csodálom, ha Alföldi is azt mondja, hogy el innen! De könyörgöm, ez olyan , mint a 2 világháború között, hogy mindenki csak menekülni akar?!!!
Mylord
Remélem megtalálja a helyét. Jobb is, ha valaki azt mondja, a Nemzeti csak egy színház – neki, akkor mi a fenét keresett az élén? Húzzon el, csak az a baj, hogy a barátai nem követik, például Dr.luigilongo60, akik itt rontják a levegőt.
Dr plágium
@Kutyafüle: Van szerencsém ismerni egy volt partnerét, és ezt nem bántásként írom! Szeretem Alföldit és szarok arra, hogy más. Pusztán a munkássága és az emberi oldala érdekel.
Kutyafüle
@Dr plágium: Találtak egy gyenge pontot, amibe bele lehet kötni.
Dr plágium
@Kutyafüle: Mindenkinek van gyenge pontja.Neki ez, nekem valami más. A nevetséges a dologban, hogy olyanért fröcsögnek rá ami nem saját akarat kérdése.
Dr.luigilongo60
@Mylord: Öcsém, Te is jó példája vagy a mosottagyú tapló fidiótának, aki nem ért egyet veled, az menjen a francba?
Van egy rossz hírem, a tefajtád fog menni hamarosan ...a ganédombra, ha végre felébred ez az ország a Qrbáni kábulatból.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.