Kiemelt járműipari központtá nyilvánította a kormány a Szombathely-Szentgotthárd-Zalaegerszeg térségében megvalósult Nyugat-Pannon Járműipari és Mechatronikai Központot, ahol egymilliárd euró tőkebefektetést és 25 ezer új munkahely létrejöttét várják - közölte Hende Csaba honvédelmi miniszter vasárnap, a kormányhatározat bejelentéséről szóló zalaegerszegi sajtótájékoztatón.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vukkocska
@miazavalami: eddig is ezt tettük, nem? Az a 300 milliárd már nem számít.
vukkocska
@nahát: ez nagy badarság és értelmetlen, amit írtál. Ne dühöngj, miközben írsz, vegyél többször mélyről levegőt, mert gutaütést kapsz. Én nem topozok, nálam egy csokorba vagytok. :):):)
kkalman
Itt nálunk az Ormánságban sem ártana 25 ezer munkahely, de a szabolcsiak sem tiltakoznának, ha náluk létesülne. De lehetne még sorolni néhány tájegységet, ahol nagy hiány mutatkozik munkahelyből. Ezekre a helyekre miért nem szándékozik turulban született fősámánunk egyetlen munkahelyet sem telepíteni? Vagy országunk csak Budapestből, a nyugati határszélből és Kecskemétből áll? Ha igen, akkor ez elég szűk látókörre vall. Igaz, a turul kloákájából kitekintve nem is lehet tág a panoráma.
És ha ez a szűk panoráma egyszer rögzült...
sport50
erre,békés megyében miért nincs semmi befektetés,új munkahely stb.??minden csak nyugatra?!!
sóher
Van aki elhiszi még? minden szava hazugság a fidesznek nem fog a 10%-al lekenyerezni hiszen ezt is maguknak csinálják havi 20-ezer nekik kedvez! A hirekben naponta hazugságok mennek mennyien többen dolgozna csak legyen aki elhiszi!
szaboria1
@nahát: Csak megint a nagy félre vezetés épp most a híradóban így hangzott el jelenleg 15000 állás mellé ha meg alakul ez a térségi megoldás akkor még 10000 embernek. Tehát nem 25000 új munkahely lesz így.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.