Orbán Viktor kormányfő jobbnak látja, ha inkább nem mondja el, mit gondol a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) döntéséről, amely szerint a magyar válogatott a következő, Románia elleni hazai világbajnoki selejtezőmérkőzését zárt kapuk mögött köteles lejátszani március 22-én - mondta Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke szerdán az MTI érdeklődésére azzal kapcsolatban, hogy a Jobbik nemzeti egységet és a miniszterelnök fellépését indítványozta az ügyben.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
@vilifater: Alapjában véve primitív lélek vagy! Mert az nem jut a silány eszedbe, hogy Orbán egy senki a FIFA szemében. A FIFA képes minket úgy elmeszelni, hogy csak pislogunk. Ez még nem ugrott be a beteges zsidózásod mellett?? Képtelen vagy felfogni, hogy náluk van az erő, meg minden??
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Felipe
Pedig ott volt a FIFA gálán de ott is csak egy szarkupac volt.
vilifater
@Dr.luigilongo60: Meg nem is lövik, dózerelik le a házakat,lopják el a vizüket, nem vonják blokád alá...stb
sóher
Miért nem megy el a mecsre egyedül a nézőtéren? nincsenek a futbalhuligánok ? majd búkta után lesz mit beszélni velük a következő puccsot!
vilifater
@Dr.luigilongo60: Valóban nem jó a meghatározás. A gettó ennél jobb.
vilifater
@sóher: Nem mehet el egyedül . A zsidók Őt is feljelentenék. A huligánokról meg csak ennyit::www.youtube.com/watch?v=TmxEzasyNTA&feature=player_embedded
vilifater
@mariaberta: Nem csak mint Miniszter Elnök,de mint focistaként sem mondhatna szalonképes véleményt ! Ezért jobb ha nem is mondja...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.