Budapest – Nemkívánatos személy lenne Dés László (58) a Magyar Rádió épületében? Legalábbis erre utal, hogy – információink szerint, amelyet utóbb Dés is megerősített – a Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas előadóművész, dzsesszzenész-zeneszerzőt nem engedték be a rádió székházába. A sajtóosztály illetékese azonban állítja: szó sincs kitiltásról, csupán bonyodalom volt az adminisztrációval. Dés László hazánk egyik legismertebb dalszövegírója és zeneszerzője. Ő szerezte többek között sok népszerű magyar film zenéit, mint például a Szerelem első vérig, a Szerelem második vérig, a Sose halunk meg, illetve az Üvegtigris betétdalát. A filmzenék mellett rengeteg előadó és együttes köszönheti neki slágereit, ugyanúgy, ahogyan a színház sem lenne az igazi nélküle, hiszen ő zeneszerzője a Valahol Európában vagy A dzsungel könyve musicalnek is.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

honeykiss
Ja persze az az átkozott adminisztráció...milyen jó,hogy mindíg lehet hivatkozni valami szarra...elmehet a rádió is a francba...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr.luigilongo60
@lbs: Bűzlesz az izzadtságtól, hagyd már abba!
Dr. Felipe
@Csizmás Kond: Mert ott volt neki dolga, épp úgy mint a baltazárnak. Érdekes őt mindig beengedik.
Csizmás Kond
@Dr. Felipe: ...nem úgy néz ki, hogy dolga lett volna...legalábbis nem mindenki szerint.
Az, hogy valaki valahová be akar menni az még nem jelenti azt, hogy úgy és akkor teheti ahogy ő akarja.
Dr. Felipe
@Csizmás Kond: Azért az fura hogy mindig csak a baloldali gondolkodókkal packáznak a "nemzet" rádiójában. Pl. bayrajti zsoti mindig gond nélkül bejut.
Csizmás Kond
@Dr. Felipe: Kik ?...mert te kimondottan a jobboldaliakkal...
Zsoel
@Pálinkafőző Rézüst: @marlin: Nem értitek, hogy miről beszélek, de nem érdekes.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.