Részben a Nemzetgazdasági Minisztérium bújtatott hizlalására szolgál Matolcsy komoly csúszással induló tervhivatala. A százfősre tervezett háttérintézmény az uniós programok elkészítésére jó lehet, de a kormányzati párhuzamosságok miatt könnyen súlytalanná is válhat. Egyre komolyabban gondolja Matolcsy György minisztériuma a Nemzetgazdasági Tervezési Hivatal (NTH) tényleges elindítását. A Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) háttérintézményeként működő szervezetnek már honlapja is van, ahol a szervezeti struktúra és a szervezeti egységek leírása mellett már néhány munkaanyag is található.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

KöBüKi
@coyote3: Nem kell gödör,MÁGLYÁRA VELE!Majd Én tüzelek alá.!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kkalman
Nesze neked, költségcsökkentés kormánya! Erre is jut a rokkantaktól elvett pénzből.
tenger49
nem elég,hogy beszél,de le is irja a hülyeségeit,már is 295 ft az euró.az Isten mentsen meg bennünket attól,hogy Ő legyen az MNB elnöke.!!!
Mangu
@tenger49: Az Isten attól a sok hülyétől nem fog megmenteni, aki hatalomra juttatta és tartja őket! Ezt próbáld megérteni.
bakegya
@SwordFish: a mai gödörből-a volt Terhivatalban dolgozó néhány értő ember igen is ki lenne képes rángatni a mai szarrá vágott gazdaságot,de nem eltolcsi vezetésével.
Ennek az intézménynek a volt értelmes csapatmunkájának emlékezete él az illúzionistában.Ezek a fiúk még élnek,nem szenilisek és sohasem voltak párttagok,de ha azok lettek volna is ki a f.érdekel,ha pénzpolitikailag olyan struktúra elindítását hozzák létre amiből kenyeret vehet a pógár és nem kötelet.
almosd
Még egy feneketlen kút ahova lehet szórni a pénzt ,a komákat meg lehet bujtatni jó nagy fizetéssel .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.