Az emberek nehéz megélhetésére tekintettel idén a rezsi, a nyugdíj és a fizetés lesznek a kormány fő témái, a januári 10 százalékos rezsiköltség-csökkentés pedig nem elégséges - többek között ezekről...

Forrás: Portfolio.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sóher
Lázár? kevés a havi 20-ezer kedvezmény? mert kamu az egész !
bretagne
Nem lesz jó vége ennek a sok csökkenésnek. Tegnap már nálam fél napig nem volt villany. Ha ez így megy tovább, jön a petróleumlámpa!
No_Fidesz_No_Problem
Igaza van, Lázár Elvtárs!

Nem a rezsi csökkentésével kellene variálni, mert az eredeti összeget így is, úgy is a magyar ember fogja kifizetni, ha nem sárga csekken, akkor az egekbe emelt adókban és a csillagokat verdeső fogyasztói árakban.

Munkahelyeket kellene teremteni.

Ha lenne az embereknek stabil munkahelye, ahol tisztes munkabért kapnának, a tisztes bérből okosan gazdálkodva ki tudnák fizetni a villanyszámlát, fűtésszámlát, vízdíjat.

Sőt még fogyasztásra is jutna, ami után több lenne az ÁFA-bevétel, és amivel munkát adnának a termelőknek, forgalmazóknak, akik több SZJA-t és egyéb adókat utalnának a nagyobb számban, tisztes bérért foglalkoztatott alkalmazottaik után az államkasszába.

Hol van a választási kampányban beígért 1.000.000 új munkahely?

Nos, hol van?
Dol516
Kíváncsi leszek mi lesz a kampányolás vége, miután már bevezették a 66.-ik havi nyugdíjat. Hogy ezeket a kedvezményeket a jövőben ki fogja kitermelni, mert már egy ember másik hatot tart el. Majd amikor elment az összes fiatal, és a társadalom kiöregszik akkor mi lesz itt kérem szépen.
www.youtube.com/watch?v=M9FoNfGbnSY

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.