A rendészeti bizottság fideszes elnöke szerint a Bayer-cikk kapcsán szervezett vasárnapi ellenzéki tüntetés résztvevői akarva-akaratlanul a bűnelkövetőket bátorítják. Kocsis Máté az MTI-nek nyilatkozva egyben visszautasította az MSZP Pintér Sándor belügyminisztert bíráló kijelentéseit.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

miazavalami
A cigánykérdést egyik kormány sem tudja / tudta/ kezelni! Bayer Zsolt most kicsit megbillentette a bilit , büdös lett , de minden marad a régiben! Csak azt tudom javasolni mindenkinek aki a cigányok mellett tüntet lakjon egy hetet a telepen , vagy motyózzon be magához elnyomott cigány családot!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
miazavalami
@marlin: Pontosan az állam feladata lenne!!! De nem nagyon látjuk az erős kezüket ezekkel a bűnözőkkel szemben!!!
kukac50
Nem is kellett volna megvárni a tüntetést,a Fidesznek ki kellett volna rúgni,hogy még a lába se érje a földet. Vagy ez lenne a Fideszes felzárkóztatás kezdete?
kukac50
Állatoknak írta Bayer, Ezekre a cigányokra a felzárkóztatáshoz már kiosztottak sok milliót bizonyos KFT-nek ennyire futotta a sok pénzből,hogy már állatok lettek?
Vagy volt aki szóvá tette,hogy hol a pénz, mert tanultabb, az a probléma?
kkalman
Bűnös mindegyik kormány, amelyik hagyta, hogy hazánkban a bűnözés legyen az uralkodó. Elítélem B.Zs-t az írásáért, a rasszista kijelentéséért, de jobban elítélem magát a bűnözést. Ez utóbbi visszaszorítása lenne az állam feladata, ha érdekelt lenne ebben. Ha az erre a feladatra szakosodott testület erre fordítana nagyobb erőt, a más jó bevétellel kecsegtető tevékenység helyett. A bűnüldözés nem kifizetődő, sőt ráfizetés az államnak. Ezt látván, időnként egyes emberek érdekes megoldásokat tudnak javasolni a bűnözés visszaszorítására, ami országos felzúdulást vált ki, minden eredmény nélkül. Illetve van eredmény, mint most is a tüntetés a radikális és rasszista megmozdulást szorgalmazó ellen.
És ezt a tüntetést merik hibának nevezni a kormány oldaláról, holott az egész problémahalmazért a mindenkori kormány a felelős. És ők az igazi bűnösök.
No_Fidesz_No_Problem
Valóban, nem Bayer ellen, hanem a Fidesz-kormány ellen kellene tüntetni.
anti
Emlékeztek,mit mondott a pintér/szándékos a kisbetű!/:2 héten belül rend lesz!Nem lehetne rajta számonkérni a jelenlegi helyzetet?Az ember már az utcára sem mer kimenni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.