A rendészeti bizottság fideszes elnöke szerint a Bayer-cikk kapcsán szervezett vasárnapi ellenzéki tüntetés résztvevői akarva-akaratlanul a bűnelkövetőket bátorítják. Kocsis Máté az MTI-nek nyilatkozva egyben visszautasította az MSZP Pintér Sándor belügyminisztert bíráló kijelentéseit.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

miazavalami
A cigánykérdést egyik kormány sem tudja / tudta/ kezelni! Bayer Zsolt most kicsit megbillentette a bilit , büdös lett , de minden marad a régiben! Csak azt tudom javasolni mindenkinek aki a cigányok mellett tüntet lakjon egy hetet a telepen , vagy motyózzon be magához elnyomott cigány családot!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
marlin
Ez az, ami a Fidesztől várható!!
Már a rómaiak is tudták, hogy "similis simili gaudet"!!
(A hasonló a hasonlónak örül)
Manno István
Hollottatok a két tizenéves cigány gyilkosról?
miazavalami
A cigánykérdést egyik kormány sem tudja / tudta/ kezelni! Bayer Zsolt most kicsit megbillentette a bilit , büdös lett , de minden marad a régiben! Csak azt tudom javasolni mindenkinek aki a cigányok mellett tüntet lakjon egy hetet a telepen , vagy motyózzon be magához elnyomott cigány családot!
keresztapa
Bűnözést magukénak vallók, mennek tüntetni a bűnelkövetőkért, hogy a bűnöző cigány, még több bűnelkövetést valósítson meg, minél fiatalabban, szívesen látnánk a rózsadombon őket, nem a falvakban. Igaz nincs is cigány bűnözés!
marlin
@miazavalami: Látod, nekem van egy a szomszédomban!! Utálom!!
És van olyan, akinek én voltam az esküvői tanúja!! Öt nem utálom!!
A bűnözés megtorlása pedig az államhatalom feladata, és nem a bayeroké!!
Sajnos addig, amíg klf. kormányok(!) illetékes hatalmi ágazatai avval foglalkoznak, hogy mekkora a lakosság tűrőképessége a bűnözéssel szemben - és nem a nulla tolarenciát tekintk az egyedül elfogadhatónak - addig se "békemenet+ Zsolt, se Jobbik, se a "dilettánsokkal telerakott rendőrség" nem oldja meg a problémát!!
Aki a Bayer ellen tüntet, az a Fidesz ellen tüntet, tehát nem hiba tüntetni!!
keresztapa
@marlin: Ha bayer nyilvánosságra hozott gondolatai sértő, a nem normálisak számára, mert a többség rá akarja kényszeríteni véleményét a kisebbségre, holott nem is biztos, hogy a többség így gondolkozik, vagy ha igen, magukat normálisnak nevezők gondolatainak áldozata. A gyilkosok, rablók, tolvajok, sikkasztók, uzsorások,orgazdák, hűtlen kezelők ,adócsalók, társadalmunk szerves és pótolhatatlan részét képezik, nélkülük szegényebb lenne multi kultúránk és európaiságunk? Tüntetést kell szervezni
azok ellen, akik semmibe veszik az emberi életet, mások vagyonát, kéjjel ölnek, rabolnak. Azok ellen akik aljas cselekedeteket hajtanak végre, és azokat a pártokat szervezeteket, gyülekezeteket, akik meg pártolják is ezeket a bűnözőket, nemcsak szót kell emelni, de ki is kell rekeszteni a politikából, közéletből is. Ezek a Haza ill ország ellenségei idegen ki szolgálók, helytartók, akik mindezt nem látják azok igen csak látás
zavarnak áldozatai.
DR Eric CARTMEN
Bezzeg a baltás gyilkossal üzletelő kormányunk--az milyen becsületes !!!
nmaria
Amikor a Gyurcsány- Bajnai páros volt kormányon, több cigány család életét kioltották, de úgy látszik az már el van felejtve, pedig azért durvább volt, mint egy iromány.
marlin
@keresztapa: Te miről beszélsz??
A Bayert és a gondolatait a Fidesz alelnöke, meg a miniszterelnök helyettese ítélte el, na meg a DeutschexFűr tamás, meg minden normális ember!!
"A gyilkosok, rablók, tolvajok, sikkasztók, uzsorások,orgazdák, hűtlen kezelők ,adócsalók," megfékezése a mindenkori államhatalom feladata (lenne), de amíg a Fidesznek, meg a Kdnp.nek szüksége van a bűnözők szavazataira, addig a megérdemelt büntatések kiszabása helyett "üveggyöngyöt" szórnak közéjük lesznek is áldozatok!!
Vagyis még egyszer (remélem többször nem kell leírnom) a bűnözés megfékezése, az elkövetőkel szembeni retorziók alkalmazása az államhatalom feladata!!
miazavalami
@nmaria: Jól szóltál!!! Nem az a megoldás amit ezek a gyilkosok tettek , elkezdték irtani a cigányokat! Gyereket is!!!
miazavalami
@marlin: Pontosan az állam feladata lenne!!! De nem nagyon látjuk az erős kezüket ezekkel a bűnözőkkel szemben!!!
kukac50
Nem is kellett volna megvárni a tüntetést,a Fidesznek ki kellett volna rúgni,hogy még a lába se érje a földet. Vagy ez lenne a Fideszes felzárkóztatás kezdete?
kukac50
Állatoknak írta Bayer, Ezekre a cigányokra a felzárkóztatáshoz már kiosztottak sok milliót bizonyos KFT-nek ennyire futotta a sok pénzből,hogy már állatok lettek?
Vagy volt aki szóvá tette,hogy hol a pénz, mert tanultabb, az a probléma?
kkalman
Bűnös mindegyik kormány, amelyik hagyta, hogy hazánkban a bűnözés legyen az uralkodó. Elítélem B.Zs-t az írásáért, a rasszista kijelentéséért, de jobban elítélem magát a bűnözést. Ez utóbbi visszaszorítása lenne az állam feladata, ha érdekelt lenne ebben. Ha az erre a feladatra szakosodott testület erre fordítana nagyobb erőt, a más jó bevétellel kecsegtető tevékenység helyett. A bűnüldözés nem kifizetődő, sőt ráfizetés az államnak. Ezt látván, időnként egyes emberek érdekes megoldásokat tudnak javasolni a bűnözés visszaszorítására, ami országos felzúdulást vált ki, minden eredmény nélkül. Illetve van eredmény, mint most is a tüntetés a radikális és rasszista megmozdulást szorgalmazó ellen.
És ezt a tüntetést merik hibának nevezni a kormány oldaláról, holott az egész problémahalmazért a mindenkori kormány a felelős. És ők az igazi bűnösök.
No_Fidesz_No_Problem
Valóban, nem Bayer ellen, hanem a Fidesz-kormány ellen kellene tüntetni.
anti
Emlékeztek,mit mondott a pintér/szándékos a kisbetű!/:2 héten belül rend lesz!Nem lehetne rajta számonkérni a jelenlegi helyzetet?Az ember már az utcára sem mer kimenni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.