Navracsics Tibor szerint sok mindent helyre tett Bayer Zsolt múlt keddi publicisztikája, amelyben a közíró reagált a január 5-i, a szigethalmi késeléssel kapcsolatos, a Magyar Hírlapban megjelent írása miatt született bírálatokra.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Navracsics nem tudja, hogy milyen az az ország valójában ahol él, mert ő mindig is társadalmon kívüli volt. Nincs tisztában azzal, hogy az ország a cigánykérdés ügyében egy puskaporos hordón ül, és hiába mondja, hogy Bayer nem gondolta komolyan amit írt, lesznek akik komolyan fogják venni. Navracsics éppen hogy az uszítás fogalmát írta körül. Még szomorúbb, hogy az ATV-ben még nem ismerte a királya véleményét az ügyről de most már a parancsa birtokában az ő véleménye is megváltozott az ügyről.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
No_Fidesz_No_Problem
Most már csak Bayert kellene a helyére tenni, egy büntetőperrel. A kormányváltás után is jó lesz az a per.
keresztapa
Arra kellene már kiélezni a magyarázkodásokat, félreértéseket, hogy a kiváltó ok- ra fókuszáljanak, és ne félreértések legyenek tudatosítva, hanem a kiváltó ok legyen megszüntetve, hogy közösség ellenes magatartás, azt kapja amit a közösségi kívánalom igényel, a cselekedet elkövetővel szemben. Ha ezt az okot, a nyerészkedő pártok, tömörülések, közösségek, a többségi társadalom heccelésére fel tudják használni, ahelyett, hogy a kiváltó okot a helyére tegyék, hogy ezeknek a heccelőknek, ne legyen befogadó készsége a társadalomnak. És a heccelők, társadalom ellenes tevékenység
miatt kerüljenek ki a heccelési lehetőségből.
coni
@human: Véleményem szerint Bayer cikk nem önálló munka, hanem a hatalom tollba mondta neki azért, hogy a nyomorba döntött tömeg teljesen jogos indulatát a jelenlegi kormánnyal szemben átvezesse a cigányokra. Ha nem így lenne, elhatárolódna tőle, nem pedig azokat nevezni gyilkos pártiaknak akik félnek a tömeges erőszaktól amit a cikk kivált.
DR Eric CARTMEN
Navracsics valaha gondolkodó lény volt. Sőt, rá is játszott az emberarcú fideszes szerepére. Az elemzők pedig, akik korábban kollégái voltak, vagy diákjai, esetleg tagtársai valamilyen gittegyletben, mértéktartó, intelligens kultúremberként ábrázolták őt, és csak azt nem voltak hajlandóak észrevenni, ami orruk előtt zajlott, hogy Orbán nagyúr már akkor harci droidot faragott belőle, mikor beküldte méltó társával, Semjén Zsolttal tartani a frontot a vörös veszedelemmel szemben, amíg ő a büfében múlatta az időt, vagy dekázgatott a frakcióirodán. Az elemzői belterj így fedte el a valódi képet, melyet mindenki láthatott, ha bekapcsolta a tévét: Navracsics kellék nem visszafogottan érvel, hanem fröcsög, s mondanivalója tartalmilag semmiben nem különbözik Szijjártó Péterétől.

Navracsics négy kemény év alatt bizonyította alkalmasságát, teljesítette az elvárt szintet, amelyet jó fideszes hűbéri szokás szerint a felcsúti magánrezidencián ellenőriznek. Kiváló alapanyagból tökéletes végeredmény született.

Karaktere nincs. Véleménye nincs. Súlya nincs. Becsülete nincs.

Jutalmul kinevezték lábtörlőnek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.