A Külügyminisztérium egyik helyettes államtitkárának indiai látogatásán felkérték Magyarországot, hogy Orbán Viktor miniszterelnök is utazzon Indiába az ősszel. Orbánnak van keresnivalója a föld második legnépesebb országában, hiszen már eddig is jó üzletnek bizonyult az indiaiakkal való kereskedés, de még rengeteg lehetőség rejlik benne.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Uram! Engedd meg neki hogy végre hazatérjen az övéi közé!Add meg néki a lehetőséget hogy ott is maradjon!Váljon hasznára az övéinek Indiában!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dulcinea
@silber13: Vajon ki tudhatja, biztosan, hogy valójában hová lett eltemetve Jézus?!

Mint ahogy arról is is megoszlanak a vélemények, hogy 12 éves korától 29 éves koráig merre járt! Mert erről nem tesz említést a biblia. Vannak kutatók, akik írásos emléket vélnek felfedezni, hogy ez időtájt a tibeti gompákban járt..és tanulmányozta a védákat!
sóher
Vitte a lóvét hiszen több milliárd a családi vagyon!
adsl70
Mindenki a saját gyökerét keresi Vitya nem Erdélyben kell keresni inkább India ..:O csak a rokonságot teséék ott hagyni sőt a kanadai kitoloncoltakat akár el is vihetné magával... ott nem kell fúteni, süt a nap keves dolgoznak, szinük sem üt el..
Pálinkafőző Rézüst
@coyote3: ami összetartozik, az összenő...Mint megtudtuk tőlük. Jeles példája e mondásnak e tett. Oda is nőhetne végleg.
kamazuka
Vasútállomáson.
Kérek egy returt.
Eladó.Hová kéri?
Hogy hogy hová,hát ide vissza!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.