Érdekes módját választotta annak Kanada, hogy felhívja a miskolci cigányok figyelmét, nem látják szívesen őket az országban. Az észak-amerikai ország időt és pénzt nem sajnálva, illetve nem törődve a távolsággal, négyhetes rádiós és óriásplakát-kampányt indított Miskolcon, hogy tudassa a cigányokkal: a szigorított szabályok miatt nem érdemes politikaimenekült-státuszért folyamodni. Csoda, hogy az ügyből még nem lett világméretű botrány és nem kiáltanak rasszizmust a nemzetközi lapok. Magyarországon ennél jóval kisebb „bűnökért” is meghurcolnak embereket, pedig ahogy Magyarországon, úgy Kanadában sem a cigányok származása, vagy bőrszíne a probléma, hanem a kulturált viselkedés és a társadalmi normákhoz való illeszkedés teljes hiánya. A Magyar Nemzet úgy tudja, hogy a Borsodban sugárzó helyi rádió mától teszi közzé a kanadai hirdetéseket, illetve hamarosan óriásplakátokon is megjelenhetnek az üzenetek.

Forrás: barikad.hu
Feltöltő: Pilóta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sokanvagyunk
Kanada kiírta magát a demokratikus országok sorából! - Nem lesznek soha EU-tagok, az már biztos! :))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bundi
@Pilóta: képzeld el akkor milyen arcot vágtam amikor leytonban arra ébredtem hogy valaki borogatja a kukákat az ablak alatt, hogy a kitett páraelszívóból kiszedje a motort. és amikor számon kértem akkor az emberke románul próbálta vigyorogva elmagyarázni, hogy nyugi, két hete ő is megkapta a magyar állampolgárságot, és hogy milyen jó is ez. ha így nézem a dolgot, egyetértek a kanadaiakkal.
Pilóta
@bundi: 13:54
"egyetértek a kanadaiakkal"
--- Én sajnálom, hogy nem vették magukhoz ezt a 1,5 milliónyi hazai romákokat!
--- Meee, nekik is jobb lenne ám Kánádába:-)))
csiga0771
TASZ- ódjatok meg most hol vagytok...!?
Pilóta
@A Tündik bündije: tegnap, 11:41
A Kánádába kivándorlási kérelmet benyújtók 40%-a volt miskolci vagy környékbeli!:-)
bundi
@Pilóta: csak az a baj, hogy ezzel a helyzettel mi sem bírunk, és ha azok akik nyakába át akarjuk tolni, azok sem kérnek belőle, akkor nekünk áll félre a szánk, :
"Annyira átlátszó az egész, ahogy Magyarországba próbálják tömöríteni az összes cigányt, hogy itt csináljanak felfordulást, és elvárják, hogy szó nélkül tűrjük.
Hát bekaphatja az összes ország, itt nemsokára vér fog folyni, és ha belepofáznak, a maradékot odaadjuk nekik, tartsák el őket."
pedig ez jórészt a mi sarunk az elmúlt évtizedekben ez a probléma itt lett generálva, itt is kell megoldani.
gazdag dezső
Az UNIÓ-val idekerült az Európa összes bűnözőjének nagy része,valamint a Románia Magyarul nem is tudó cigánysága is!!Talán Magyarország akar lenni Európa cigányságának a menhelye!!!Így is mintegy másfél milliót tart az ország el!! És most kivétel az aki közülük tisztességes rendes ember,Csak sajnos igen kevés van közöttük!Ne akarják a körülöttünk levő országok idetelepíteni az összes cigányságot Európából.Mert ez látszik.Olaszország,Franciaország,Kanada,Ausztrália...stb mind menekül tőlük,csak nálunk szereti a kormány,és a követőik,De nekik kellene együtt élni velük szomszédságban!!!Talán egy havi együttélés után megváltozna a véleményük.Szeretném ha Rózsadombra ,Pasarétre is telepítenének néhány tíz családot.!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.