Nemcsak emberi jogi, hanem nemzetstratégiai kérdésnek is tartja a cigányság felzárkóztatását Balog Zoltán emberi erőforrás miniszter, aki a Magyar Nemzetnek nyilatkozva arról is beszélt: ha a meglévő problémákat nem kezelik gazdasági, szociális és oktatási szempontból, az akadályt gördít az ország versenyképessége elé.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Darthon1
@abacs62: a kép alapján te egy kicsit hazudós vagy. "Együtt érzek velük." :-))) A legnagyobb kárt ezek a majom politikusok teszik a cigányságnak. Nem cigánykérdés van, hanem szegény kérdés. Ha ezt a kettőt összekeverik, akkor jön a szegregáció, az elkülönülés és az ellenségeskedés. Régen nem volt cigány kérdés, Volt viszont cigány kolléga, takarító néni, dadus, konyhás, tsz tag stb. És természetesen volt bűnözés is, amiben a beilleszkedni nem akaró retkek is részt vettek a magyarokkal együtt. A Rendőrség tette a dolgát és nem érték támadások miatta. Ma van felzárkóztatás, integrálódás, segítő szándék és gyanakvás, félelem, indulatok!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gabrella
@QQCSI: Lusta vagyok még szmájlit is gépelni. De ok.
keresztapa
A cigányság felzárkóztatását a Rózsadombi iskolákban, óvodákban, zsidó iskolákban kell kezdeni, ha ezeknél kimutatható a cigányság felzárkózása és integrálódása, akkor az integrálódott cigányokat lehetne, vidéken munkába állítani a zöldségtermesztésben, állattenyésztésben, de mindaddig még ez az említetteknél nem valósul meg, addig élvezzék az elitek vendégszeretetét, ellátását. Mert a vidék már nem tud hinni az integrálódó személyeknek. Magyarországon de a világon sem a cigány származása, az elfogadhatatlan, hanem a kulturálatlan viselkedés, és társadalmi normákhoz való illeszkedés teljes hiánya.
kukac50
Felzárkóztatás= munkahelyteremtés,legalább minimálbér 8 órai munkáért!
Nem dumálni kell róla vagy tanulmányokat írni,mert akkor eltűnik a pénz úgy mint eddig történt. Beruházni munkahelyeket teremteni minden pénzből!
Több haszna is lenne: nem kell segélyt fizetni adófizető állampolgárok lennének,a nyugdíj kasszába is fizetnének.
musicnummer1
Föbalog !!! Milyen rakomány lehet a fejedbe agyvelö helyett ???
A " fajtádat " végeg ???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.