A svájci bankoktól szerezne meg magyar folyószámla-adatokat a kormány - közölte Lázár János államtitkár. Az így hazakerülő összegeket már 35 százalékos forrásadóval sújtanák

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

QQCSI
A fejtegetés közben elejtette azt az infót is, hogy gyermekének is van "svájci betétje".

index.hu/belfold/2011/03/19/lazar_szerint_akinek_nincs_semmije_az_annyit_is_er/

Na, egy adatot már kutatni sem kell….ugye, lézerannyitisér?!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tűzróka1939
Sziasztok . Erről a svájci akcióról nekem a hajdan kitalált "bugyi"kommandó jutott az eszembe :) Jó nagy marhaság mind a kettő !
tűzróka1939
@bretagne: Szét nézett a fideszbe és egyből eszébe jutott : Mennyi gazember tartja svájcban a piszkos pénzét . Keressük meg gyorsan ! adót nekik :)
QQCSI
@bretagne: ma, 09:16 Van az a mondás, hogy mindenki önmagából indul ki.
Ezen az alapon teljesen jogos, hogy lézerannyitisér magához hasonlóan másokat is adócsaló simlis gazembernek tekinti.
Dr. Felipe
Tisztelt svájci bankár urak!

Én lézer annyitisér jankó magyar miniszterelnökséget vezető államtitkár kérem az összes svájci magyar bankszámla adatait (a fiamét nem kell) ezer évre (a vereckei hágón történt bejövetelünk óta) visszamenőleg mert 35% os forrásadóval fogjuk adóztatni az önök bankjainál felhalmozott pénzeket.
Amennyiben a kérésemet nem teljesítik úgy az önök bankrendszerére fogjuk szabadítani a taktikai atomfegyverünket kusza szem piros seggpötty unortodox fejszámolóművészünket és az önök bankrendszere kártyavárként fog összeomlani kusza szem egyetlen fuvallatától és önök mind földönfutók lesznek úgyhogy tételesen kérem az összes titkos bankszámlaszám adatait különben Svájc megszűnik létezni.

Tisztelettel
lézer jankó
magyar királyi államtitkár
profon
Azért én Lázár úr ágyneműjét és dunsztos üvegeit is átnézném !
mariaberta
Lázár már biztosan bevallotta mennyit tett be svájci bankszámlára, és biztosan Ő lesz az első, aki haza utalja, mondjuk az OTP-be.
Had örüljön Csányi Úr.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.