Legalább másfél százalékos gazdasági növekedés kellene ahhoz, hogy bevezethessék a 13. havi nyugdíjat - állítja a Policy Agenda elemzése.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hellcat
@coni: Ha nem intézhetné a mi adónkból akkor meg pályázatokkal kitalicskázná a Közgépnek, az meg szépen visszaadná a pártnak támogatásként...Mellesleg a ez Eon-s bizniszben is a valódi érték több mint kétszeresét akarják kifizetni, mert féltek szólni a cigánykirálynak, hogy "Hoppá mester nem ér az annyit"
bundi
hát úgy emlékszem annak idején is ilyenekkel játszadoztak. olyan döntéseket hoztak, amikkel magukat fényezték, de a következő kormánynak kellett a gondokat kezelnie:
minimálbér emelés:
www.gvi.hu/data/research/minimalber_kut_fuz_08_3.pdf
(a végén az 5.1-es táblázat érdekes)
vagy ez:
"Az államtitkár felidézte, hogy az első Orbán-kormány létrehozta a jelzálog-hitelezési rendszert, ezzel elősegítve, hogy a lakáshitelek kamatai 4-5 százalékra csökkenjenek. Mint fogalmazott, az otthonteremtési program "lelke" az állami kamattámogatási szisztéma volt."
forrás:
hvg.hu/itthon.parlament/20110427_orszaggyules_jogalkotas_lakashitel
és még hosszú a sor.
kukac50
kellenének a nyugdíjas szavazók szavazatai.
jancsik68
Ezzel az un.13. havi nyugdijjal akarja a kormány szembeállitani az embereket .Azt akarja,hogy a
nyugdijasokat szapuljuk,ne az ők elbaszott intékedéseiket.A NYUGDIJASOKNAK ADJA VISSZA AZT,AMIT ELLOPOTT tölük.s Oda adta haverjainak,A CSÓKOSAINAK,a seggnyalóknak.Igy akarja őket a rájuk szavazásra megnyerni.Nem kell nekik a Judás pénz.
coni
Bonyolítja a helyzetet, hogy már egészen értelmes emberek sem látják át ki kivel van, mi a demagógia és mi a valóság.
Eleinte nem értettem miért létkérdés a Fidesznek a Klub rádió kinyírása.
Kezdem érteni, hiszen a köztévén informálódó tömegek teljesen elveszítették a valóságérzéküket. Úgy szajkózzák a fidesz propagandát, hogy észre sem veszik milyen erősen manipulálják őket.

Sajnos egy nehéz sorsú embertől már nem várható el, hogy felfogja, hogy kap ugyan ma 100EFt-ot a fidesztől 13. havi nyugdíj formájában, de a sokszorosát elvette már tőle a mesterségesen gerjesztett inflációval és még többet el fog venni ha hatalmon marad.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.