Varga Mihály szerint a kormány fenntartja szándékát egy hitelmegállapodásra, de továbbra sincs szükség a Nemzetközi Valutaalap (IMF) pénzére.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Varga nem tudhatja előre, hogy mit hoz a jövő. Az IMF pénzre nem a folyó kifizetések miatt lenne szükség, hanem ha hirtelen a nemzetközi vagy az itthoni rossz hangulat miatt megkezdődne egy gyors tőkekivonás a befektetők részéről. Nem lenne köteles felhasználni az IMF pénzt (egészen minimális, néhány ezrelék kamatteher mellett), de ha felhasználná, sokkal olcsóbban menedzselnék a kamattörlesztéseket.
Reméljük hogy nem következik be, de hatalmas felelőtlenség a kormány részéről, hogy nem biztosítja be az országot (az IMF-fel szembeni sok értelmetlen és felesleges bunkóságot most nem említem).
tűzróka1939
Azért nem kell az IMF hitel mert azt csak ellenőrzött keretek közt lehet felhasználni . Ez mint tudjuk ORRbának nem tetszik . A szegény közgépet nem tudná tömni . Inkább marad a piacról való finanszírozás -jóval magasabb kamat mellett-csak ne lihegjen a nyakába senki . Az már teljesen mindegy,hogy több 100milliárd forintot veszít az állam . Ő talpasparasztja sz@rik rá . Újabb adó és abból finanszírozható a magasabb kamat . Egyszerű gazdaságpolitika .
loboncos
Ha nincs szükség IMF pénzre,tárgyalni sem kell.Varga menjen a kurva anyukájába,ne nyalja fel semmire apénzt.
No_Fidesz_No_Problem
Sőt, Vargára, az elvtársaira és a fideszes háttércégekben a közpénzeket a zsebükbe tömő fideszes bűnözőkre sincs szüksége Magyarországnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.