Bajnai Gordon szerint az elkövetkező két évben 50 ezer munkahely szűnik meg Magyarországon a minimálbért növelő adóterhek következtében.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kutyafüle
@kukac50: És ehhez hozzátesszük még azt a 6 ezret az egészségügyből?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr.luigilongo60
@nahát: www.facebook.com/photo.php?fbid=472476229454623&set=o.265440083472096&type=1&theater

Megköszönném, amennyiben beavatnál a 10%-os rezsicsökkentés rejtelmeibe, fokozott figyelemmel a fent bemásolt csekkekre.
human
Én februárban kapom meg a magam csekkét. Majd nagyon figyelek.
Egyébként mostanában már úgy nyilatkoztak, hogy a rengeteg aggódó visszajelzések miatt, fokozottan odafigyelnek, hogy meg legyen a 10%-os rezsicsökkentés.
rokker33
@nahát: Te birka a vezéred mit csinált 3 év alatt mit tudott felmutatnia semmin kívül!Az emberek akik rá meg a szar pártjára szavazott már 1000* megbánta és nem ok nélkül!Az Mszp is szar volt de akkor egy keveset adtak is az embereknek ezek meg csak elvesznek majd most dobnak a kutyáknak választás előtt egy kis csontot oszt azt hiszik majd elfelejtik de ezt elb*szták megint sírhatnak a hatalom után nagy bukás lesz a 2/3 ad meg nem lesz egy darabig senkinek ezt nagyon elkúrták!
nahát
pont erről beszéltem, primitív személyeskedés ismét amit felmutattok, vagdalkoztok semmi több.
A csekély értelmi képességűeknek ismét leírom, attól még nem lesz fideszes valaki, hogy a fajtátokat nem szereti, persze az egysejtűeknek így könnyebb gyűlölködni.
Tegyétek , ugassatok sokan egyformát, nem érdekel-- bárki győz is 14-ben, nektek ugyan olyan szar lesz
silber13
@rokker33: Tévedsz. Az általad említett " birka vezér " azért fel tudna, - ha akarna - mutatni egy valamit, de nem akarja. Ez pedig az állandó belépője és a külön szöbára jogosító kártya Grazba, a Hospitalba. :-)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.