A Haza és Haladás Egyesület programjában feketén-fehéren ott áll: a minimálbért az átlagbér 30 %-ában állapítanák meg, azaz a jelenlegi 93. 000 Ft-os minimálbér 66. 000 Ft-ra csökkenne. Mai közleményükben azonban képmutató módon azt állítják, nem tervezik a minimálbér csökkentését - olvasható a Fidesz-frakció szerdai közleményében. Miért hinnénk nekik? A Gyurcsány - Bajnai – kormány annak idején megígérte, nem lesz gázáremelés, mégis háromszorosára emelték. Ígéretük ellenére elvettek egyhavi nyugdíjat. Most pedig a Haza és Haladás Egyesület programjában felvázolt minimálbér-csökkentést is letagadják. Bajnai Gordon csak ragaszkodik a hagyományaihoz, egyszerűen hazudik.

Forrás: fidesz.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

No_Fidesz_No_Problem
Ez a hisztériakeltés, a folyamatosan a maximumon tartott acsarkodás oda vezet majd, hogy az emberek ingerküszöbe megemelkedik a fideszes üzenetekkel szemben, és néhány hónap alatt eljutnak oda, hogy nem tudnak már annyira hangosan kiabálni, hogy a célcsoportjuk odafigyeljen rájuk.

Őszintén szólva meglep, hogy az agyonsztárolt fideszes kampányguruknak csak ennyi eszük van.

Az esztelen mocskolódás viszont, ami során az MSZP minden szir-szar apró lépését egyforma intenzitással, maximális gyűlölettel támadják, hamar ki fogja égetni a fideszes mocskolódó kampányt.

Ezek még ahhoz is hülyék, hogy súlyozzák a reakcióikat.

Ugyanúgy max hangerővel mennek neki egy kiemelt pártelnöki nyilatkozatnak, mint annak, hogy Mesterházy a folyosón eltüsszentette magát, vagy annak, hogy Bajnai mit vacsorázott.

De ez nekünk jó. A legtakarékosabb kampány, ha az ellenfél önkezével csinál hülyét magából, hitelteleníti el a saját véleményvezéreit és váltja ki az üzeneteivel a bumeráng hatást :D
vukkocska
@No_Fidesz_No_Problem: ez a kultura válasza. :) De vannak olyanok, akik készpénznek veszik ezeket a mocskolódásokat, és sajnos, le lehet vele járatni embereket. Most már odáig fejlődtek, hogy fidesz-frakcióként jelennek meg, ami a bírósági eljárást is kizárja a hazugságok miatt, mert a feljelentés csak személy ellen szólhat. Mocskos, undorító bagázs, mert már a véleményüket sem merik csak ilyen módon elmondani.
Dr.luigilongo60
@No_Fidesz_No_Problem: Tudod, az a baj, hogy a zemberek többsége sajnos el is hiszi ezeket az állandóan súlykolt mondatokat, ami szépen tükröződik is az elért 2/3-ban, ráadásul a gyors felejtés is jellemző a magyarra.
keresztapa
Kampány lényege, hogy a kampány guru, minden adandó alkalommal az emberek érzelmeire tudjon hatni, és nem a racionális gondolkozásukra. Az érzelmeket sokkal könnyebb manipulálni, minta rációt. Az embereket a lehető legnagyobb tudatlanságba
és műveletlenségben kell tartani, mert így nem lesznek motiváltak magasabb ideálok
és összetettebb tervek megvalósításában. Ennek érdekében pénzügyileg támogatni kell
azokat a médiumokat, amelyek butítják és félretájékoztatják az embereket, gazdaságilag
el kell lehetetleníteni azokat, amelyek ennek ellenkezőjét próbálják elérni. az emberek
agyát és figyelmét le kell foglalni másod - és harmadrangú problémákkal. (Bulvár sajtó média feladata, celebek előtérbe helyezése ) továbbá el kell vonni a figyelmet a valós és súlyos szociális gondokról, mégpedig olyan hírekkel, amelynek társadalmi jelentősége kicsi ugyan, de érzelmileg erősen megérintik őket, itt kell a bulvár sajtóra támaszkodni,
mert pénzel ezeket lehet hű szolgává tenni, az ellenzéknek hablatyolások, valótlanságok sulykolásával az emberek elfogják hinni. s akkor a kampány gurunak sikere lesz a választáskor, az őt alkalmazó párt meg hatalomra jut, és adja folyamatában a pénzt a félrevezetések folyamatának, az irányítás alatt álló médiumok akikről nem tudni, még csak feltételezés ként sem, hogy kinek a szolgálatában áll.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.