Életem feleségemmel és 6 éves kislányommal atomjaira hullott, amikor 1 hónapja a szomszédunkba költözött albérlőként (Szolnok, Liget út 7.) Farkas Flórián fideszes országgyűlési képviselő úr fia, Farkas Krisztián. Hajnalig tartó ordibálás, zene bömböltetése, padló és csövek hangos püfölése. Hiába kértem többször, legalább éjszaka a gyerekemre legyenek tekintettel, jószerivel kiröhögtek. 2013. január 11-én hajnalban rendőrt hívattam, de utána nem történt semmi és mai napig folytatják. 2013. január 18-án (a mai napon) feljelentést is tettem, de tudom, sok értelme nincs. Mit tegyek? Senki nem áll ki mellettünk, mert féltik az életüket. Drága lányom csak annyit vesz észre az egészből, hogy egyre fáradtabb és nem érti, hová lett a nyugodt kis élete. Nem foglalkozom politikával, de ez lenne az együttélés ami követendő példa? Én csak egy mezei melós vagyok, és szeretném normálisan megoldani ezt a pokoli helyzetet, amiből nem látok kiutatat.

Forrás: kuruc.info
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kamazuka
Van parabola antennád?
3 nap alat kuss lessz!Garantálom!
gabrella
Ha cigány költözik magyarok közé, bizony elveszíti az életét a magyar.
Én a dorbézolós kölköket úgy oldottam meg, hogy amikor éjszaka nem hagytak bennünket aludni, reggel 6 órakor nyomtam a csengőjüket,amikor azt kikpacsolta a vezetékes telefonjukat, utána meg a kaputelefont.
Egy ideig bírta, aztán rájött,hogy neki is éppen olyan rossz a kialvatlanság, mint nekem.
kamazuka
Szóval a parabola tükör jóval több annál mint aminek reklámozzák csend lesz .nyomasztó csend!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.