A rendezvényt néhány száz méterre tartották attól a szigethalmi sörözőtől, ahol két fiatal sportolót ért támadás január elsején.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

viitriol2
az a neonáci KÖZELI párthalmaz tartott demostráciot a "cigánybünézés ellen" ahol alakitottak egy olyan félkatonai(SA.jellegü) bandát ahol rengeteg köztörvényes(visszaeső bünözö volt/van?
viitriol2
részlet a a Hvg. korábbi cikkéből- amit soha senki nem cáfolt- nem "perlekedett" az ott leirtakról:

"...Fejér megyei parancsnoknak választották meg a nyolcvanas évektől fogva hatszor, utoljára 2002-ben elkövetett cselekmény miatt büntetett Herman Istvánt. Őt többnyire gazdasági cselekményekért (sikkasztás, csődbűntett, hanyag kezelés) vonták felelősségre, de felfüggesztett szabadságvesztést kapott súlyos testi sértésért, pénzbüntetést pedig garázdaságért. Az 53 éves Herman egyébként ökölvívóedző, amatőr mérkőzésvezető, családi cége, a Herman Box Promotion Bt. pedig versenyeket szervez. A megyei gárdaparancsnok - aki egy interjúban tisztelete jeléül "igazi magyar szittyának" titulálta Erdei Zsolt ökölvívót - volt az, aki a gárda honlapján búcsúztatta a Fejér Megyei Árpád Vére Zászlóalj saját halottját, egy nemrégiben elhunyt 42 éves férfit. Egy csóri gárdista által a fiát gárdatagnak szánó gondoskodó édesapaként jellemzett "bajtársat" és "nemzettestvért" korábban 7 év 8 hónap fegyházra ítélte a bíróság erőszakos közösülés, szemérem elleni erőszakos fajtalanság, folytatólagosan elkövetett megrontás, természet elleni erőszakos fajtalanság miatt.

Hétszer volt büntetve - utoljára 2005-ben elkövetett, hivatalos személy elleni erőszakért, könnyű testi sértésért és ittas járművezetésért - a gárda 41 éves Zala megyei parancsnoka, Dolgos Péter. A leghosszabb bűnlajstroma a Magyar Országos Véderő Egyletben is aktív két gárdistának van. Egyikük egy mindössze 34 éves Békés megyei férfi, akit 1999-2002 között nyolcszor büntettek, egyebek mellett különös visszaesőként elkövetett lopássorozat és rablás miatt. A másik, 10 évvel idősebb biztonsági vállalkozó férfi, aki Szolnok környékén aktív, őt gazdasági (adócsalás) és erőszakos tettek (egyebek mellett súlyos testi sértés, garázdaság, rongálás) miatt ítélték el összesen tízszer, az ellene hitelsértés miatt indult eljárás még nem fejeződött be. Kiemelésre érdemes még az internetes fórumokon is rendszeresen szereplő orosházi...
viitriol2
"csendörség"?
nem csodálkoznék ha a neonáci közeli "listázó" párthalmaz ilyen csendörségre gondolna:
"1944 őszén megtörténnek az első tömegmészárlások is: Nagyszalontán, majd Dobozon a csendőrök kézigránáttal és golyószóróval végeznek ki tizenhét, illetve huszonegy romát, köztük asszonyokat, és gyermekeket. 1945 januárjában és februárjában hasonló mészárlásokra kerül sor Szabadbattyánban, Lengyelben, Szolgaegyházán (Szabadegyházán), Kiskassán, Lentiben, Várpalotán és Inotán a Grábler tónál

"
Szálasi utasítására létrehozták a Nemzeti Számonkérő Szervezetet (egykorú elnevezése Nemzeti Számonkérés Szervezete volt). Az Orendy Norbert csendőr alezredes parancsnoksága alatti organizáció Vajna belügyminiszteren keresztül Szálasinak tartozott felelősséggel."
keresztapa
@viitriol2: Ez mind a szép amit leírtál, csak a szépség hibája az, hogy a cigány -BŰNÖZÉS- röl erősen tudatosan hallgatva vagyon, ezt észleltem csak.
viitriol2
@keresztapa:
itt most arrol szolt a cikk, hogy a jobbik "demostrált"-betiltott ragyamgárdástul- a cigány bünözés "ellen" . én csak annyit irtam, hogy a ragyamgárda is teli van köztörvényes bünözökkel- parancsnoki szinten is.ezzel hol védtem a cigány elkövetöket?
és én már ezerszer megirtam, hogy nálam nem az elkövető börszine, vallása vagy nemzetisége a lényeg, hanem maga a tettei.érted ugye.? "
senki sehol nem védi öket a baloldalon, csak azt kifogásoljuk, hogy egy népcsoprotot az alja rétegével azonositják. tudod nekem is Qrva rosszul esett mikor ezt olvastam a sogoréknál"magyar ne lopj" és mivel én soproni vagyok és "jártam" ki- minden nap "szégyenkeztem" . a bümözés elleni harc az társadalom ügye- elsösorban állami feladat, azzal, hogy a nacionalista(náci-közeli) jobbik felvonul a köztörvényes bünözekkel megspékelt ragyamgárdájával- magát- a pártot minösiti- .
tudod akkor lennél "kiegyenlitett" véleméynadó- ha a szarházi csapatát, vagy a cigányokat-lesből- gyíilkoló emberkéket te és az általad védett neonáci közeli párt elitélte volna- nade tudod a szarházynak a jobbikuSS éltagok gyüjtöttek kopogtató-cédulát-és közben csaltak is.
keresztapa
@viitriol2: Semmi probléma nem lenne ha tényleg a tüntetés céljáról írtál volna, de te a jobbiknál lévő bűnözőről írtál vélelmezést mintha te is a bűnözéssel értenél egyet"A ragyamgárda is tele van köztörvényes bűnözőkkel" ebből az állításból következtethető az, hogy akkor a jobbik mint párt, nem tüntethet a bűn ellen mert ők is tele vannak búnőzőkkel, és nacionalista jobbik felvonulása a bűnözés ellen az nem a bűn ellen van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.