Farkas Flórián az ATV-nek azt nyilatkozta: biztosan megtartják a találkozót Bayer Zsolttal és a Magyar Hírlap főszerkesztőjével, de nem tudni, mikor. A találkozó halasztása csütörtökön derült ki.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkafőző Rézüst
Farkas Flórián bontotta a vonalat...Melyik vonalon lopta a rézkábelt???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
musicnummer1
Megtartják a találkozót, kezet fognak, puszit adnak egymásnak, és mintha mi sem történt volna, isznak egy pohár bort...kurvajóóóólesz !!!
Pálinkafőző Rézüst
Farkas Flórián bontotta a vonalat...Melyik vonalon lopta a rézkábelt???
nemkati
A cigányoknak nincs sehol, semmiféle képviseletük. Farkas Flórián nem a képviselőjük. Vagyis: a problémáikat oldják meg maguk a 8 általánost sem elvégzett szószólóikkal az ellenük irányuló ellenszenvvel szemben, a megélhetési problémáikkal együtt, a munkanélküliségükkel együtt, az egész siralmas helyzetükkel együtt. És ha valaki a köztük levő deviáns elemek likvidálására szólít fel, akkor nézzenek mélyen magukba, és javuljanak meg. Különben mind sorra kerülnek.
kkalman
A dísz cigány kicsit sértődős, az mellett, hogy csak a saját érdekeit képviseli. A Bayer meg nem tud úgy fogalmazni, hogy ne kelljen utólag magyarázni, hogy mit is akart írni, hogyan is gondolta azt amit leírt.
Az meg, hogy ők ketten nem tudnak szót érteni fityiszes létükre...
Ezt a részt inkább nem kommentálom.
jobb és balközép
@yazo64: ami nincs, azt nem lehet bemutatni. Érettségi bizonyítvány? Ennek?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.