Magyarország ma nem kér sem a gyűlöletkeltésből, sem a baloldal veszélyes gazdaságpolitikájából, sem pedig a minimálbér csökkentéséből - közölte a Fidesz-frakció vasárnap az MTI-vel.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Most már ?
Amikor mást sem tettek csak békétlenséget keltettek ?
Beérett a vetésük !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sport50
békét,nyugalmat,stb. akar???mióta a vezér van hatalmon mindent,és mindenkit alárendel az akaratának,nem baj,hogy jó-e vagy sem,csak minden úgy legyen!!!a buszokon a plakátok nem gyűlölködők,mert azt ők csinálták,de amit az ellenzék tesz szerintük az!!pedig csak a fidesz módszerét is alkalmazzák.
Don Quijote
@entero: ma, 00:27-re Ugye milyen szar mikor magyarázkodni kell, mert kiragadnak egy mondatot?
Az "el lehet menni innen" ugyan ez volt és mit harsogták az elvbarátaid!!
Don Quijote
Meg itt a Bajnaival való minimálbéres sztori:
" Bajnaiék szerint ugyanakkor a Fidesz minimálbér-emelésnek látszó csökkentést hajtott végre, hiszen "a vállalkozók terhei az elviselhetetlenség szintjéig emelkedtek, a fizetési boríték azonban vékonyabb lett, mint a válságkezelő kormány idején volt".

Ezért felszólították a kormányt, hogy ha már képtelen 1 millió új munkahelyet teremteni, legalább ne szüntessen meg már létező 50 ezret, csökkentse a vállalkozók minimálbérre rakódó terheit, növelje a munkanélküli segély időtartamát három hónapról legalább hat hónapra és módosítson az egykulcsos adórendszeren."
Ebben ugye nem a minimálbért akarja csökkenteni de mégis azt harsogják, szóvak coki a füttyögőknek:-)))
dzurinda
@entero: "Nem is tudom kik azok akik gyűlölködnek itt elsősorban."

Olvasd el Manno István hozzászólásait, és megtudod :)
dzurinda
@entero: "Én azt látom hogy ezt a gyűlöletkeltést az ellenzék indította útjára, függetlenül attól hogy éppen igaza volt vagy nem."

A gyűlöletkeltés ezzel a kijelentéssel kezdődött: "a haza nem lehet ellenzékben!". Ismerős idézet?
human
@entero: Ugyan már. Lázár mindenkiről így gondolkodik. Egyébként vajon hány millióval kellene bejutni egy képviselői székbe? A mögötte álló támogatói erő nem számít csak a vagyoni helyzete? Érdekes gondolkodás.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.