2013-ban összesen mintegy 691 milliárd forint agrár- és vidékfejlesztési támogatással számolunk, ebből több mint 561 milliárd forint a közösségi forrás és mintegy 130 milliárd forint a nemzeti forrás, ismertette az idei év támogatási összegeit Czerván György agrárgazdaságért felelős államtitkár Hajdúszoboszlón, egy szakmai továbbképzésen, közölte a Vidékfejlesztési Minisztérium.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Most ez a sok pénzt azpk kapják akkik megkapták a földeket (80 éves nyuggdíjas, körömépítő stb?) . lassan már nem kell földet túrni csak a támogatásokat felvenni???
kukac50
Csak azért kapnak többet, mert minden évbe többet kapnak egy kicsivel.
2014-ben érik el a 100%-ot.
Már csak az a kérdés a több száz hektárt megkapó személyek,mennyi állatot tartanak,hány embert alkalmaznak ? Minden 2 hektár után egy nagy számos állatot kellene tartani Nekik és 20 hektáronként egy embert alkalmazni napi 8 órában.
Ha már olyan sok földet kaptak akkor teremtsenek munkahelyeket is a földön, és minimálbér 100 ezer forintnál ne lehessen alacsonyabb,az állatgondozókat meg kell fizetni, és ingyen nem lehet a szart taposni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.