A tízszázalékos rezsicsökkentés miatti bevételkiesést a vállalati szektorral fizetteti meg a kormány − véli Varga Katalin, az Energiaklub projektvezetője. A tízszázalékos rezsicsökkentést részben úgy érte el a kormány, hogy az egyetemes szolgáltatói szektort felmentette a kötelező átvételi díj (az úgynevezett kát) alól. A kiesett bevételt a többi vevővel, tehát a vállalati szektorral fizettetik meg − fogalmaz blogbejegyzésében Varga Katalin, az Energiaklub projektvezetője.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Don Quijote
Ne most vegyétek észre, mi itt már az elején erről ugattunk:DD
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
no mercy
@Dr plágium: Talán mert a gazdag biztosít munkát az embereknek. Nélkülük nekem sem volna jól fizető munkahelyem.
no mercy
@gabrella: Aki a kicsit nem becsüli...
sport50
@entero:nekem alig pár száz frt.lesz az a 10%!!neked is ???
coyote3
A nagyfogyasztóknak "némiképp" emelkedett a gáz ára. ha van itt olyan, aki a szabadpiacról szerzi be a gázt nagyfogyasztóként az érzi, tudja. Még akkor is ha nagyon elvakult fan. Ha nem tudja, nem nagyfogyasztó...:)
Pisti271
A rezsicsökkentés szó használata csak jól hangzó kommunikációs trükk, mert többet lehet beleérteni, mint amit valójában nyújt, és ettől a pillanattól kezdve a 10% nem igaz.
A rezsi a kiadások összessége. Amit csökkentenek az áram, vezetékes gáz és távhő csak részelemek. Kálmán Olga vendége volt a "rezsikommandó" vezetője Németh Szilárd. Számtalan nemmel válaszolt a feltett kérdésekre, alapjaiban nincs tisztában vele, mit is tartalmaz pl. a gázszámla. Igérnek még vizet és kéményseprést.
Amiről nincs szó, de a rezsikiadásokhoz tartozik, telefonálás és bankolás költségei, amit most drágítottak, kábeltévé és internet amit most súlytottak közműadóval, szemétszállítás, helyi adók, mint pl. építményadó, gépjárműadó, kommunális adó.
Társasházi közös költség, van akinél pl. gyógyszer és hosszan lehetne még sorolni a rendszeres kiadásokat aminek a gyűjtőneve a rezsi.
A Fizetett Demokraták Szövetsége akkor is hazudik, mikor igazat mond, mert az csak részigazság.
Dr plágium
@no mercy: És akkor szerinted helyes, hogy mi fizetjük a qrva nagy adókat, csökkent a nettó bérünk, nekik emelkedett a nettó bérük (némelyiknek milliós nagyságrendben)és a tetejébe százezreket nyernek a a rezsicsökkentéssel. Akik igazán rá lennének szorulva nem kapnak semmit. Csak egy újabb adót vetnek ki rájuk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.