Rengetegen hiszik vagy érzik úgy, hogy ha sikerülne a körülményeiken, a környezetükön változtatni, akkor boldogak lennének. Ez a boldogság felfogás számtalan arcot ölthet. Ha külföldre mennék, boldogabb lennék. Ha nagyobb tévém lenne, boldogabb lennék. Ha lenne párom, boldogabb lennék. Ha ismét fiatal lennék, boldogabb lennék. Ez pusztán néhány lehetséges példa, ami ebbe a boldogság téveszmébe tartozik. Ez az úgynevezett HA… AKKOR… modell, amiben a boldogság különböző környezeti feltételek függvénye...

Feltöltő: ramengirl70
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
isaac
@ramengirl70: Nyasgem alássan. Mi a faszért kell itt reklámozni a blogodat?
ramengirl70
@isaac minden egyes hozzászólás a hozzászóló reklámja is. a tiéd szerinted milyen?
isaac
@ramengirl70: Nem akarom eladni a saját elmebajomat a boldogsághoz vezető útként. Nyomjál shiftet a mondateleji nagybetűhöz te retek.
Eperke
A boldogság egy belső harmónia.Lehet boldog egy kisgyerek, akt körbevesznek a szülők és szeretgetik, de boldog az a nagyszülő is, akit az unokái szeretgetnek és odafigyelnek rá
Akkor a boldogság a szeretet? Vagy egy pillanatnyi öröm is lehet?
Boldog vagyok akkor, ha mellettem marad a kedvesem, vagy visszatér hozzám, és én visszafogadom, mert szeretem? Erre nincs konkrét válasz:))
ramengirl70
Eperke, konkrét válasz talán nincs, de érdemes elgondolkodni, hogy a saját boldogságunk miből tevődik össze. Van, akinek abból, hogy egy jót beszélget, másnak abból, hogy van akinek beszólogasson :-) De ha tudjuk, mi tesz bennünket boldoggá, akkor már tudjuk az irányt is, ha esetleg elakadunk valamely életterületünkön.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.