Lekapcsolják a Colosseum világítását a magyarországi Jobbik elleni tiltakozásként január 27-én, a holokauszt nemzetközi emléknapján - jelentették be szerdán Róma városa és a Római Zsidó Közösség kezdeményezését.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lbs
Így takarékoskodnak a villamos-energiával burkoltan. Télvíz idején ez teljesen indokolt, minden Wattóra számít...

Valószínűleg ez az egész hajcihő azért van, mert Brüsszelben pofára esett az a nő jellegű biológiai torz-szülemény, aki ki akarta közösíttetni Gaudi Nagy Tamást a Jobbik kitűnő EU parlamenti képviselőjét aki nagyon sokat tett a valóságos emberi jogok érdekében.

Ő volt az egyik legaktívabb védője azoknak ártatlanul meghurcoltaknak akiket 2006 szörnyű októberjének időszakában vadállati módon kínoztak, hajtóvadászat jelleggel vadászpuskával lőttek a rendőröknek becézett Dark Vader ruhás zombik.

Az illető hölgy különben a holo témakörben érintett a neve alapján és ebből adódóan a felmenői lévén, egyben élénk bizonyítéka annak hogy a sokat kárhoztatott fasiszták valójában nem foglalkoztak etnikai kérdésekkel.
Ha nem így lenne, akkor valószínűleg nem feltűnősködhetne ilyen mondvacsinált vádakkal mint amikkel Brüsszelben előrerukkolt az ott összegyűlt aláírás-mániás libsik nem kis örömére...
Hellcat
Ekkora irdatlan baromságot bazdmeg...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.