A Jobbik szerint a Fidesz ugyanolyan rosszul kezeli a gazdasági helyzetet, mint tette azt az előző MSZP-kormány, sőt a jelenlegi kabinet úgy hajtja végre egymás után a megszorításokat, hogy meg sem állapodott a Nemzetközi Valutalappal (IMF). Erről az ellenzéki párt gazdasági kabinetének elnöke beszélt pénteki, budapesti sajtótájékoztatóján. Für Balázs úgy fogalmazott: a Fidesz ugyanabból az "elátkozott szakácskönyvből főzöget, mint a szocialisták: amikor már majdnem beüt a krach, akkor átgondolatlanul és felelőtlenül megszorít, amikor meg látszólag kicsit helyrebillen az egyensúly, akkor meg átgondolatlanul és felelőtlenül elkezdi szórni a pénzt".

Forrás: civishir.hu
Feltöltő: Cívishír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eperke
Szerintem meg addig-addig jósolgat a jobbik, még kijósolnak bennünket Európából.
kerék
@Csizmás Kond: Ne nekem mond a rossz választást...a magyarok többsége mindig valamelyik párt ELLEN szavaz, nem valamelyik MELLETT...ezért tartunk itt.
Én jobbikos szavazó vagyok, rájuk is csak a cigánykérdés rendezése miatt fogok szavazni...HA szavazok egyáltalán. Ahogy állnak a dolgok, szerintem felesleges szavazni, mert mindenképp szart választunk, mert van a nagyobb szar(fidesz,mszp, bajnai) meg a kisebb, ami a jobbik.

Végül is nincs olyan hatalom ma Magyarországon, amelyik legalább helyre tudná hozni azt amit a fidesz meg az mszp együttesen elcseszett hosszú évek alatt.
Csizmás Kond
@kerék: Szavazni sosem felesleges, csak nem szabad úgy állni hozzá, hogy attól minden vágyad teljesül.
kerék
@Csizmás Kond: Olvass vissza, én nem állok úgy hozzá.
Csizmás Kond
@kerék: ..nem is azért ...ez csak társalgás...
keresztapa
@kerék: Végre van már egy átgondolt cigánykérdés megoldási támogatás. A Zsidó kettős állampolgárság Nemzetbiztonsági kockázat jogos felvetésének elismerése, valamint az elszámoltatás megtörténne. Ennek megvalósulását már közölni kellene a választásokig.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.