Durva hazugság már a kérdés ilyetén fölvetése is - nem véletlenül élt a terelésnek, a hazudozásnak ezzel a lehetőségével a fideszes Fónagy János. A fő kérdés ugyanis a hatalom amorális viszonya ehhez az alapkérdéshez is; az az amorális viszony, amely bátorít mindenféle, egyebek között rasszista aljasságot is. De ha a kérdés e megfogalmazását helyesnek ismernénk el (nem!), akkor tisztességgel nem lehetne rá se igennel, se nemmel válaszolni: Magyarország sokféle e tekintetben is.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

106 hozzászólásarrow_drop_down_circle

KöBüKi
Jó a kérdés!Igen Magyarország rasszista,és antiszemita.!Van egymillió cigány akik rasszisták és van félmillió zsidó akik antiszemiták,mindkettő a magyarokkal szemben.!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
gabrella
Nem. Mi önként,dalolva adjuk oda a magyar földet a zsidóknak.
alfás
úgy születtünk,hogy utáljuk a cigányokat,mert ölik a magyart,és utáljuk a zsidókat,a gazdasági károk miatt!
Zsoel
Maradjunk annyiban, hogy a magam részéről nem vagyok különösebben zsidópárti.
Csizmás Kond
@alfás: Mindenkit annyira utálunk amennyire megutáltatja magát.
human
Riporter egy falusit kérdez:
- Bácsika, van-e antiszemitizmus a faluban?
Bácsi megvakarja a fejét.
- Hát az nincs, de igény vóna rá.
kukac50
Politikusaink tesznek érte,hogy az legyen. Ezzel terelik el a figyelmet a rossz döntésekről.
alfás
@Dr.luigilongo60: hideg. a zsidók ellopták a meleget is.
Dr.luigilongo60
@alfás: Köszönöm mélyenszántó értelmes gondolataidat és érveidet.
Tényleg kimerítő volt az önigazolásod.:-)))
alfás
@Dr.luigilongo60: összeszedtem minden gondolatomat. :-)
Csizmás Kond
@Dr.luigilongo60: nem az hanem az, hogy miként próbálják elferdíteni a dolgokat a holokamu beigazolására.
Azok a hamísítások nemhogy hihetetlené teszik az esetleges megtörténteket is hanem egyben bűncselekmény.
Dr.luigilongo60
@Csizmás Kond: A szemtanúk száma az emberírtás ellenére is több millió volt.
Miről is beszélünk?
Csizmás Kond
@Dr.luigilongo60: Több millió szemtanú...ez is hazugság.
...de mit szólsz a képekhez ?
Rézangyal
Az. Teljes joggal. Harmadrangú állampolgárok vagyunk a saját hazánkban!
1. Zsidól
2. Cigány

3 Magyar

UN-DO-RÍ-TÓ!!!
keresztapa
Országonként mi az OKA az antiszemitizmus elterjedésnek? Miért a fasiszta Németországban vált Állami ideológiai, faji elmélet szerves részévé, először
a zsidóellenes törvényekhez (pl nünbergi faji törvények) végül a zsidóság
Államilag szervezett tömeges pusztításához miért? Ez az ami soha nem kerül
terítékre, mert Németország gazdasági hatalmánál fogva nem engedi.
Akkor mitől is van az a ferde értelmezésű antiszemitizmus?
Dr.luigilongo60
@Csizmás Kond: Filmek ,fotók, naplók az elhunytaktól, a szemtanúk is több tucat nemzet tagjai, plusz a katonák, akik látták a borzalmakat és beszámoltak róla.
Szerintem a holokauszt tényének tagadása nem bűncselekmény ,hanem valami mérhetetlen emberi butaságból fakadó és irigységből, továbbá puszta gyűlöletből összegyúrt emberi hülyítés végterméke.
Csizmás Kond
@Dr.luigilongo60: A több millió szemtanú hazugság. Nem is lett volna lehetősége ekkor tömegnek hogy láthassa. Ami pedig hazugságon alapul ez eleve kérdéses.
A háborúnak a holokauszttal és az antiszemitizmus minden változatával nem volt akkora vesztesége mint az azt követő megtorlásnak. Na annak majdnem van millió tanúja.
Dr.luigilongo60
@Csizmás Kond: Ezt intelligens művelt emberek előtt neigen hangoztasd, mert tahónak fognak nézni.
Manno István
Látom a történelem a többségeteket nem zavarja. Ha nem tudnátok a zsidóknak kevés helyen volt olyan jó dolguk, mint Magyarországon. A később Magyarországról elvándorolt Nobel-díjas zsidók többsége a száműzetésben is maggyarnak vallotta magát! Horthy addig védte a zsidókat (beleértve a lengyel zsidókat is), amíg tehette!! Ennyit a magyarok antiszemititmusáról!!!
palika
MIndenki viselkedjen Magyarországon a Magyar Nép életszemlélete szerint! Aki ezt nem tudja, húzzon el ahová való! Ezek a mocskos nációk akik ránk telepedtek, pont ezt akarják, hogy mi a saját földünkön éljünk az ő akaratuk szerint...Tehát ki az antiszemita???
Csizmás Kond
@Dr.luigilongo60: Ezt mindenki tudja, csak érdekből vagy érdektelenségből bólint ha mást mondanak.
keresztapa
Ugyan mi lenne, ha az antiszemitizmus OKÁNAK miértje lenne tisztázva? És mi az oka, hogy még mindég nő az antiszemitizmus Francia, Kanada, Német, és folyamatosan más országokban is, MIÉRT IS?
varirmag
""Antiszemita-e Magyarország?"" A válasz egyszerű ! Meg kell nézni hány Izraeli-Magyar állampolgár ül a parlamentbe !!!
Van (lehetne ? ) még egy ilyen ország ? NEM, NINCS !! Akkor ?? Miről beszélnek ???
KöBüKi
Jó a kérdés!Igen Magyarország rasszista,és antiszemita.!Van egymillió cigány akik rasszisták és van félmillió zsidó akik antiszemiták,mindkettő a magyarokkal szemben.!!!
varirmag
@KöBüKi: És folyamatosan települnek ide mert imádnak "rettegni": Itt él európa legnagyobb zsidó közössége. A cigányokat meg most zavarja vissza canada. ( ők sem tudtak mit kezdeni velük ! )
keresztapa
@KöBüKi: Ezek a majdnem munkából élők, döntsék el, hogy ők Kettős állampolgárok -e
úgy mint Magyarok , cigányok, vagy magyar cigányok, mert nem mindegy mert Kanada
cigányokat küld haza, nem magyarokat. A zsidók ha magyarok akkor saját magukat járatják le, de ha zsidók akkor Izraelt kritizálják és ne a befogadó országot, ahol élhetnek.
miazavalami
@Csizmás Kond: Megállt az eszem! Hogy mondhatsz olyat , hogy a holokauszt hazugság???
Proli
Én örülnék ha évente csak egy nap kellene hallanom a holokausztról!
Az 50 millió áldozatból CSAK 6 millió volt a zsidó, mégis csak ők kapnak kártérítést!
Miért is?
miazavalami
@Proli: Azééér mer űk kiharcolták maguknak! Ők nem a harcokban estek el , hanem civil áldozatok voltak. Mondják, de hol vannak a bombázások alatt meghalt civilek családjának jóvátétele?
miazavalami
@Proli: Akkor már ketten vagyunk. A zsidók mindenből , még a halálból is tudnak pénzt csinálni. Ha sok pénzük van akkor sok irigyük, akik valamilyen módon megszerzik. Ezt tette Hitler is...
lbs
@Bástya Elvtárs: Már a Hold is antiszemita. Ma van telihold, Róma felett derült az ég és a leoltott díszvilágítást pótolva nagyon szépen megvilágítja a Colosseumot...
Nem szolidáris a megélhetési rettegőkkel!
Kutyafüle
ez is az antiszemitizmus miatt van:

Dráma: újabb celebétterem ment csődbe Magyarországon
A megasztárok élete sem fenékig tejfel, ezúttal ugyanis Kökény Attila budapesti gyorsétterme ment csődbe, a magas bérleti díjak miatt...:))))))))
Deés György
Most olvastam a stop hírportálon Izraelben öt képviselőnek LE KELL MONDANI A KETTŐS ÁLLAMPOLGÁRSÁGÁRÓL TALÁN AZÉRT MERT KOCKÁZATI TÉNYEZŐ A KETTŐS ÁLLAMPOLGÁRSÁG? Ha ott lehet kockázati tényező akkor nálunk miért nem! ráadásul a Izrael baráti országok állampolgárságáról kell lemondani a képviselőknek. Usából Ausztráliából Litvániából származnak a leendő kép viselők. Akkor még sem volt rasszista a Gyöngyösi. Kár volt le kapcsolni a villanyokat az olaszoknak. Inkább a saját gazdasági csődjeikkel foglalkozzanak. Persze a másikra könnyebb kiabálni akkor nem foglalkoznak az Olaszok a saját tolvajaikkal.(lásd komcsi politikusok.)
csiga0771
Közel 200 ember gyűlt össze? Szép eredmény.Jobb helyeken trágya hordásnál van ennyi.
Pilóta
Há' vagy igen, vagy nem, de ez biztos!:-)
KöBüKi
@keresztapa: Szóval,Én már az agyvérzés határán állok sokszor,mert a magyaroknak lassan hazájuk sem lesz.!Árpád apánk forog a sírjában eleinkkel együtt,és mint régi vágásu mentalitást örökölve,nekem is ökölbe szorul a kezem,bünös hajlamok gyötörnek és szenvedek,és nem látom hogy népünk birkából akar-e változni a jó irányba.!!!
Pilóta
@KöBüKi: 12:01
"és nem látom hogy népünk birkából akar-e változni a jó irányba.!!!"
--- Látod Te ennek a leghalványabb jelét is?
keresztapa
@Csizmás Kond: A zsidók által, de csak, ő általuk kitalált, haláltáborok bejárati kapujának ívén, a következő felírat volt olvasható! A munka szabaddá tesz! És ezek nem haláltáborok voltak, hanem munkatáborok. Németek által megszállt országok, zsidó kisebbségét vitték munkaszolgálatra, úgy mint az oroszok által, megszállt országokból, vitték az állampolgárokat, "málinki" robotra, kicsi munkavégzésre,ami tovább tartott, mint a németek, munkatáborába, munkavégzésre szállított zsidó, cigány, magyar, kisebbségi, vagy állampolgárok, munkavégzésre kényszerítetteknél.
Pilóta
@KöBüKi: 12:46
Há' ez az! És a vak is látta, látja és látni fogja, hogy a magyarokat mindenkor csak és kizárólag leszarták, leszarják és le is fogják szarni:-(
Semmi nem utal más irányra!
keresztapa
@KöBüKi: Én nem adnák az orvosoknak olyan lehetőséget, hogy betegséget tudnának megállapítani, mert az igazán pénzbe kerülne! Na nem a betegség megállapítása, hanem,
az orvos puszta látványa, ( falu viszonylatát értve) Változásra: mindaddig még ezek,a váltó pártok, hatalomra kerülésük érdekében, képesek szégyen nélkül indulni a választásokon,
addig,ez az, ország képtelen a megújulásra. Hisz mind egy gyökérről táplálkozik! Igaz a jobbik azon megállapítása, hogy a rendszerváltás pártjai felett eljárt az idő,alkalmatlanná váltak az ország vezetésére, mert az elszámoltatásokat, nem voltak képesek végrehajtani
azon egyszerű oknál fogva, hogy egyenlő felelősséggel tartoztak, a múlt felszámolásáért, a felelősök kiiktatására, az ország vezetéséből. Ez mind a mai napig várat magára. A múlt tisztázása nélkül, az alapok felszedése nélkül, új alap lerakása, nélkül megújulás csak, mímelés, ámítás,hazugságok gyűjteménye,szavak semmitmondása, tömegek szemének kápráztatása. Propaganda anyag,szajkózása valóság nélküli tartalommal.
keresztapa
@Pilóta: Nagyon röviden, de lényegre törően fejted ki, meggyőződésedet, a leszékeléssel, és mindaddig fognak bennünket leszékelni, még a saját országunkban élők, idegen érzelműségének utat engedünk, a szabad gyalázkodásoknak, a nemzet lejáratásának, országunk,szabad prédává, tételének. Ebben a fortyogó indulatokban a bűnöző cigány,
és a hazug zsidó, vastagon benne van, a rasszista, fasiszta, szavak ragasztásával.
Csizmás Kond
@miazavalami: Az a holokauszt amit ma hangoztatnak és ahogy előadják az hazugság.
Hazugság mert eltúlozzák az áldozatok számát, az egész világtól elvárják a bocsánatkérést, önmagukat helyezik előnybe mindenki előtt stb.stb.
Az úgynevezett holokauszt nem úgy történt és nem úgy kezdődött ahogy azt ma hangoztatják. Kezdődött azzal, hogy az egyre növekvő hadirokkantak és sebesültek ellátására kórházi elfekvőket kellett felszabadítani biztosítani ami abban állt, hogy a gyógyíthatatlan betegektől, főleg az elmebetegektől igyekeztek megszabadulni, majd a bővülő front és elfoglalt országrészeken történő hadba-sorolás elől menekülőkel folytatódott aminek a nagyrésze a cigány és a zsidó etnikumú volt.
Az igaz, hogy elitéledő dolog volt az ilyen megoldás, de azért, hogy azt most rajtam és máson bosszulják meg mert nem vagyok hajlandó azt a kiszínezett mesét elfogadni amit kitaláltak és amiért még akár büntethetnek is azt ma ugyanakkora gazemberségnek tartom.
Tehát nem kell mindjárt elájulni mindenért...ez ma már nem divat.
Proli
@Csizmás Kond: Tudod cicus ezért Ausztriában kettő, Németben öt, Franciában meg három évig ülnél.
Nincs mérlegelési joga a bírónak.
Nem az a baj, hogy ostoba vagy, az a baj, hogy ezt ki is kiabálod!
Csizmás Kond
@Proli: Azt nevezek hazugnak akit én akarok, és hinni is azt hiszek ami jólesik nekem. Ezekért meg nem büntetnek sehol.
Az, hogy meghunyászkodásból sokan behúzott farokkal hallgatnak és nyelnek az gyávaság nem hőstett.
Tudod egyik ősöm azt tartotta, hogy ha a borba vizet töltesz az már nem bor hanem fröccs...na ez is az.
Proli
@Csizmás Kond: Értem én az indulataid, mert én is azon mérgelődöm, hogy miért nekem kell állnom az ő (zsidó unoka) lakodalmának az árát?
De a tényeket nem szoktam letagadni.
kamazuka
Azt gondolom,hogy nem!
Bár a rasszok a közös együttélés szabályait felrugva egymás ellen hergelik a tömegeket,akik szerintük azáltal válnak rasszistává,hogy nagy ívben magasról leszarják azokat kik állandóan kiabálják hogy ehez vagy ahoz a rassz hoz tartoznak.
Én azaz jó magam a pa-rasszt hoz tartozom,mert apám így mondta.

Fiam parasztnak lenni nem szégyen,csak kúrva kellemetlen!
Csizmás Kond
@Proli: A tények közé volt (van)sorolva a tetovált bőrből készült lámpaernyő és kesztyű...szerinted igaz ?
Az is tény volt, hogy szappant csinálnak belőlük...ezt is ténynek veszed ?
Hatmillió áldozatról beszéltek, holott az az egész háború áldozata volt...csakhogy a tények tükrében erősebb ítéletek szülessenek...
Ha egy vallomásba beigazolódik a hazugság ténye az egész vallomást semmisnek veszik.
Ebben az esetben miért nem alkalmazzák ezt ?
Proli
@Csizmás Kond: Amiről a nácik filmfelvételt készítettek azt még neked sem illik tagadni.
Részemről befejeztem veled erről a témáról szivi az eszmecserét!
Ha nem nő lennél gorombább választ adtam volna!
miazavalami
@Csizmás Kond: A sok kisgyerek , családok , idősek , nők mind , mind elmebetegek voltak??? A zsidók pénze kellett Hitlernek! A haláltáborok, kikkel voltak tele??? Hol volt az egyház??? Macsek, nagyot csalódtam benned! Nem vagy babás! :-(((
Csizmás Kond
@Proli: Amiről a nácik felvételeket készítettek az egy gyűjtőláger kiéheztetett és meghalt áldozatainak az elégetéséről szól. Oda gyüjtöttek minden olyan náció egyedét aki a szemükben ellenségnek számított. Még német is volt köztük.
Azt pedig, hogy mint nőt nem tekintesz kellő vitapartnernak azt nem előnynek vagy bóknak veszem hanem arrogáns feladásnak aki nem tudja lovagiasan elkönyvelni a vereségét.
Csizmás Kond
@miazavalami: Szerintem fogalmad sincs mit írtam csak ami jobban megragad a fejedbe arra választ fogalmazol.
...és csak az csalódik a téveszméket űz.
miazavalami
@Csizmás Kond: A lényege nagyon megragadt a fejemben. A többi csak körítés!
Csizmás Kond
@miazavalami: Mondtam, nem elemezted csak olvastad...
miazavalami
@Csizmás Kond: Akkor elemezd ki nekem! De az tegnapelőtti hsz. - at is!
coyote3
Nem ! Ezt így ex katedra kijelenteni őrületes hülyeség!!! Viszont van Magyarországon antiszemitizmus...
miazavalami
Na ha már magad sem tudod mit írtál akkor ne várd hogy más megmondja.
Proli
@Csizmás Kond: Nagyot tévedsz.
Ha értelmes érveket hozol halandzsa helyett természetesen vitába szállok veled akkor is a kappan vagy és akkor is ha nő!
Én csak utaltam arra, hogy miért nem voltam veled szemben olyan goromba, mint az egyik trollal.
Egy nő mégiscsak nő, tiszteletet érdemel!
Proli
@miazavalami: van egy ismerősöm (aki ide hozott) és kapott egy fülest (nem szó szerint:).
Én tisztelem a nőket, mert nélkülük nincs élet!
Egy nőt lehet klónozni egy férfit elvileg nem.
A nők a mitokondriális sejtmagban örökítik tovább az ősök és a saját genetikai kódjukat.
Csupán ez az ok.
lbs
@Proli: Ez még nem azt jelenti, hogy ne lenne igaza!
Eljön még az idő, amikor ezt a törvénypasszust úgy fogják emlegetni, mint negatív példát az igazságszolgáltatás területén.
Csodálom hogy még nincs olyan törvény hogy adott - védett - etnikumokat kötelező szeretni, függetlenül a viselkedési szokásaiktól...
Csizmás Kond
@Proli: Az nem érv amikor valakinek azt mondod nagyon tévedsz...ez csak egy blöff, egy olyan válasz ahol az illető nyíltan nem tud cáfolni vagy ellenérvelni.
A véleményemet fenntartom, ha vitázni akarsz az ellen hozz fel bizonyítható tényeket ne a nemiséggel parolázz.
Proli
@Csizmás Kond: Mint megírtam, hazudsz mert ebben az országban megteheted!
Menj ki Németbe és ott legyél ilyen nagy legény!
Mivel nem mersz kimenni, elismered, hogy hazudsz, ugyanis ha igazad lenne akkor bizony ott kint is nyíltan hangoztatnád a halandzsádat.
Erre vártál szivi?
Csizmás Kond
@Proli: nézd " szivi ", azt mond meg, hogy igaz volt-e a tetováltbőrkesztyű, vagy a szappan, és azután nevezz hazugnak.
Proli
@Csizmás Kond: Ha a tévé hazudik Natgeo, Discovery, Viasat History akkor én is!

De amúgy egyszer menjél csak el Auschwitz-Birkenauba és nézz szét a múzeumba.
Ott találhatsz ilyen tárgyakat.
Ha te onnan ki tudsz mosolyogva jönni akkor minden kihalt belőled ami embernek nevezhető!

Ráérő idődben pedig olvasgass:
en.auschwitz.org/m/index.php?option=com_ponygallery&Itemid=3
Csizmás Kond
@Proli: Na de "szivi" neked a tévé jelenti a tudományt ?...inkább ne folytassuk...
Csizmás Kond
@miazero: Nem tagadom, hanem nem hiszem...legalábbis a mai változatát hazugságnak tartom.
Az össz holokauszt áldozat, amibe beletartozik minden ott elpusztított ember kb. 5 700 000
tehát már itt hazugság úgy a hatmilliós zsidóáldozat mint az ötmillió.
Abban az időben én nem is éltem, tehát olyasmit vallani vagy hinni aminek nem lehettem tanuja ez olyan mintha kötelezően hinnem kéne bármilyen vallást vagy dogmát.
miazero
"A férfi anyanyelvhasználati jogára hivatkozva az eljárás során többször székely rovásírást használt, a tárgyalási jegyzőkönyvet is csak így volt hajlandó aláírni."

És hogy beszélt?
Manno István
Aki ismeri a történelmet, az tudja, hogy amíg lehetett, addig a zsidóknak Magyaroszágon nagyon jó dolguk volt. A lengyel zsidóknak is nagyon jó dolguk volt Magyarországon, amikor mát otthon nem voltak biztonságban. Amikor már nem lehetett Hitlernek ellentmondani, akkor változott meg a helyzet.
A sok okostól kérdezem, hogy a Szovjetúniónak ellenálltak, amikor lágerekbe vittek sok magyart?
Manno István
@coyote3: Szerinted van Magyarországon antiszemitizmus! Te antiszemita vagy?
coyote3
@Manno István: Igen, Magyarországon van antiszemitizmus. Ezt csak a vak, vagy az antiszemita nem látja... És nem, én nem vagyok antiszemita. És Te kedves István, Te antiszemita vagy?
Proli
@Csizmás Kond: atv.hu/belfold/20130131_megvan_az_elso_jogeros_itelet_holokauszttagadasert
Figyelj szivi.
Olvasd csak el!
Ha nem kennél egy gyáva ember akkor nem itthon járna a szád hanem ott ahol ezért járt is valami!
Én azt hiszem minimum párttitkár lehettél ekkora gerinccel!
Proli
@Csizmás Kond: Veled ellentétben én jártam a helyszínen!
NE próbálj meg meghazudtolni mert az aljas embereket rühellem.
Ha hülye vagy és kötözködős akkor a jó édes anyukáddal kötözködj ha pofán nem ver!
Hülye liba!
Pilóta
@Csizmás Kond: 2013. január 31., 11:10
Akkor Te csak azt hiszed el, amit megéltél a valóságban!
Jó Neked, akkor nem volt sem első-, sem második világháborúd, satöbbid, mivel a világtörténelem szerinted csak a Te születéseddel kezdődőtt el?!:-)
Baromi jó felfogás, csak az a baj, hogy az előbbi:-)))
Csizmás Kond
@Proli: Ha az aljas embereket rühelled akkor gondolom minden nap lehányod magad...
bosszants
@Proli: Ne süllyedj le egy aljas provokátor szintjére,
tudod, ott ő van otthon és legyűr az aljasságával!
Proli
@bosszants: Jól van no, te is olyan vagyol mint a nejed, csak a nyújtófát nem látom a kezedben :)
Csizmás Kond
@Pilóta: Valójában azt.
...ha minden megtörtént eseményt úgy kéne és annyiféleképpen elhinni ahogy azt leírják vagy hangoztatják akkor egy dolognak több ért4lme lenne mint oldala.
Ezzel a dologgal kapcsolatban is sok-helyt leírtam a véleményemet amit biztosra veszek, hogy olvastál is, szóval belekapaszkodni egy kifejezésbe amikor ismered az állásfoglalásomat nem tatom illendőnek.
...de ha már előhozakodtál a háborúkkal mondj valami olyan élményt amit be is tudsz bizonyítani magadtól.
Proli
@Pilóta: Ha elárulnám meg kellene. hogy öljelek :)
kukac50
Nem! Csak vannak emberek akikből ki veszett az emberség,és az emberek iránti tisztelet.
Pilóta
@Csizmás Kond: 16:34
Akkor én veled ellentétbven nem "vizuális" típus vagyok?
Nézd, én a pógári történelemmel anno sajnos nem sokat foglalkoztam, mivel a gépipari tekóban nem az vót a főszám:-)
Később viszont a jogon az ún. jogtörténet már jobban érdekelt, így tanultam és vizsgáztam magyar- és egyetemes jogtöriből. Ez abbban különbözik a pógári történelemtől, hogy csak olyan kvázi "történelmi" eseményekről szól, amelyek megtörténtét írásbeli dokumentumok bizonyítják. Pl.: nincs ilyen bizonyíték Dózsa ceglédi beszédére, nem is tanultunk róla semmit:-)
A Te holokauszt tagadásod, azé egy elég nagy botorság, még attól is függetlenül, hogy azt sem élted meg:-)))
Csizmás Kond
@Pilóta: Lehet rajta ámuldozni...
...és az a rengeteg diploma...na de nem vágódok hanyat...itt mindenki sokdiplomás.
Ne azt hánytorgasd, hogy tagadom vagy sem hanem az eltorzított adatközlésekre próbálj meggyőző bizonyítékot adni ...
profon
Antiszemita-e Magyarország? Egyesével .egyénenként nem ! De hát mi lennénk a bokréta Isten kalapján és egy közösséget már össze kell ,hogy tartson valami .
Proli
@Pilóta: Szeged, Mátyás tér a templom déli kapujánál van eltemetve Dózsa koponyája!
Ez tény, azért írtam.
Szabó Pista barátom (facebookon fellelhető) úgy húsz éve mint operatőr sokórás anyagot vett fel az altemplom feltárásakor. DVD-n lehet tőle kérni.
Bástya Elvtárs
- Anya, kész a házim.
- Rendben fiam, akkor kikérdezlek: mi Olaszország fővárosa?
- Berlin.
- Franciaországé?
- Berlin.
- És Németországé?
- Berlin!
- Jól van, ügyes vagy, Adolf! Látom, tényleg készültél.
Pilóta
@Proli: 18:57
Nem azért írtam Dózsát! Bocsi, de erről nem olvastam Tőled semmit. Erre csupán csak emlékszem, amikor prof. Dr. Homoki Nagy Mária előadta ezt a tényt.
Pilóta
@Csizmás Kond: 16:34
A.) Nézd abban teljesen igazat adok Neked, hogy egy újszülött számára minden új, még a vicc is; de azért a későbbi tudása nem csak abból alakul ki, amit megtapasztal életében, hanem abból is, amit megtanul, s nem minden hazugság, amit tanítanak, csak azért mert, mert csupán "tanítják".
Ne is ess hanyatt, hiszen nem voltunk sehol sem iskolatársak, s ennek okán mindenki csak ott végezhetett, ahol Te láttad végezni:-)

B.) "(1) Ne azt hánytorgasd, hogy tagadom vagy sem hanem az (2) eltorzított adatközlésekre próbálj (3) meggyőző bizonyítékot adni ..."
--- Ad.1) Nem hánytorgatok én Neked semmit!
--- Ad.2) Fogalmam sincs, hogy szerinted melyek ezek az adatok.
--- Ad.3) Nem hinném, hogy ez az én dolgom lenne!
--- Ad.4) Ennyi!
Csizmás Kond
@Pilóta: Vagyis nem olvastad amit beírtam csak kifogásoltál néhány megjegyzést.
Először is nem magát a megtörténést vagy annak szörnyűségét tagadom, hanem az utóbb megjelentetett mégszörnyűbb és egynemzetre kirajzolt változatát.
...ezt pedig már többször leírtam és most csak azért ismételtem meg, hogy mielőtt újabb kritikát fogalmaznál meg előbb olvasd el az előbbi álláspontjaimat.
...az iskoláról csak annyit, hogy azt úgy lehet legmeggyőzőbben kifejezni, ha nem hangoztatjuk...
Pilóta
@Csizmás Kond: 19:57
No comment! {Ad. 4)}
Csizmás Kond
@Pilóta: Nem kellett volna külön jelezd, az előbbit is elolvastam...
Proli
@Pilóta: Csak azért írtam mert ez valóban tény.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.