A magyar mezőgazdaságban a demográfiai problémák egyre nagyobb méreteket öltenek. Az elöregedés azonban csak egy az ágazat számtalan gondja közül. Arról, hogy mi vár a termőföldpiacra az új...

Forrás: Portfolio.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kukac50
A pesti panel lakók határozzák meg,hogy tanulnod kell 60 éves korodba is,hogy támogatáshoz juthass, tanulhatsz 4 napot 50 ezer forint befizetéséért.
Kapsz egy papírt ha sikeresen kitöltöd a vizsga lap kérdéseit.
Hasznát nem veszed mert nem a te kicsi gazdaságodra alkalmazható.
Meg inkább a régi megszokott jól bevált módszereket alkalmazod,neked erre telik a pénzedből,meg abból a tudásból amit még a szüleidtől tanultál.
Hagyni kellene már a hatvanhoz közeli és a hatvan felettieket élni úgy ahogy csinálták eddig a saját kis gazdaságukat. Ellehetetlenítik Őket, elveszik a kedvüket a mezőgazdaságtól,inkább eladják felszámolják a gazdaságukat,megalázónak tartják,hogy iskola padba ültessék Őket vénségükre mint mondta az egyik termelő.
Élnek csak a nyugdíjból,de többször nem kezdenek tanfolyamot..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.