Elismerte a Hallgatói Hálózat a Klubrádiónak, hogy amerikai segítséget kapott az egyetemistákat képviselő mozgalom, de szerintük szó sincs politikai befolyásról. Egyik aktivistájuk, Kóbor Andrea a Klubrádiónak azt mondta, egy civil mozgalom adott a hétvégén tanácsot nekik, amiről a Magyar Nemzet is beszámolt, miután megszerezte a fiatalok belső levelezését. A kormányközeli lapban leírtakkal ellentétben azonban szó nincs politikai elfogultságról, mert elismert oktatókról van szó.

Forrás: klubradio.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

samama
Nem értem, miért is ne kérhetnének tanácsot civil mozgalmaktól, a politikában járatlan fiatalok ,a követelésük hatékony érvényesítése érdekében, amikor a kormány és a pártok is /pedig ők mindenhez értenek/ milliókat költenek tanácsadókra, tapasztalatunk szerint nem sok értelme van. Talán meg is érné, ha mindnyájunknak jobban menne.
Hajrá fiatalok, sok sikert!
Don Quijote
@samama: Valamivel le kell járatni a fiatalokat!! Ez a füttyögők stílusa,régóta tudjuk:DD
keresztapa
@samama: Az Amerikai tanácsok, ötletelések, Amerikában életszerűek de,nem biztos, hogy ebben az országban, helytállóak lennének, tévesen is lehet, bárkinek tanácsot ötletet adni, hiszen semmi felelősség, nem terheli a tanácsadót.
samama
Lehet, hogy igaza van, de ha valaki itthon adna tanácsot, akkor rögtön kiderülne, hogy az csak komcsi, vagy liberális lehet, mert manapság független tanácsadó már nincs is ebben az országban. Akkor kitől kell tanácsot kérni, vagy kitől lehet elfogadni?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.