Közzétette az adóhatóság azokat a friss listákat, amelyeken a száz-, illetve tízmillió forint feletti tartozással rendelkezőket sorolja fel. A 2012 negyedik negyedéves adatok szerint közel 1,8 ezer cégről és 3,9 ezer magánszemély illetve egyéni vállalkozóról van szó - ők összesen alsó hangon több mint 215 milliárddal lógnak. Tatabányán százával tüntetik el az adós cégeket. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal a szokásos menetrendnek megfelelően közzétette a 180 napon keresztül folyamatosan fennálló, 10 millió forintot meghaladó adótartozással rendelkező magánszemélyek és egyéni vállalkozók, illetve a 100 milliós limitet felülmúló cégek listáját, a 2012 december 31-ei állapot szerint.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

honeykiss
Még van pofájuk nyilvánosságra hozni...sárosak minden nem behajtott adósságban, bezzeg a kis emberekról még az utolsót is lenyúzzák...tehetetlen bagázs
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
outsider
@coyote3: Miért szortírozol rossz és rosszabb között? Egyik sem jó. :)
lalek
Azt miért nem teszik közzé,hogy a NAV mennyivel tartozik a Véllakozóknak?Valamint,hogy milyen csalások és közokírat hamissítások útján érik el a céljaikat.Mélynyomorba taszítva embereket családokat örökre tönkre téve.Ez is a NAV.Csak a mi esetünkben 122 eljárási törvényt és 52 alkotmányos jogot megsértve tudnak kiutalás előtti vizsgálat keretében 2011 november óta ÁFÁT visszatartani kvázi 10Mft nagyságban lejárva és úgy hogy közben 20Mft felkönyvelt adózói többletünk van,taszítanak mély nyomorba.EZ is a NAV.Leht gondolni,hogy valami olyan atevékenységünk.Hát elárulom nem .Egyszerű kis családi vállakozás,kis sütőde,lisztel,margarinnal,gáz,áram számlákkal.Persze ha az embernek van egy igen magas beosztású igen zsíros állami fizetéssel fizetett ellenérdekü rokona, aki e-csekélyke szivességet megtéve,úgy hogy közben még kedves beosztott kollégáit is igénybe véve segít az őt feltehetően apró szívességekre megkérő ügyvéd sógorának,aki véletlenűl ellenérdekű velünk.Ez is a NAV.Persze ha nem Magyarországon lennék akkor talán lehetne valami orvoslatot keresni.De így?Nos ha van sztár ügyvéd és itt olyanra gondolok akinek igen magas politikai kapcsolata van,azt képtelenség megfizetni.Többel beszéltünk,kitolattak mikor elhangzott az illető NAV vezető neve.Egy tett igéretet,hogy ő megpróbálja 500Eft óránként.Megvallom azok után,hogy már hetedíg éve tart ez a koncepcionáli üldöztetés .Jelenleg mintegy 30 eljárást celebrálva ránk különböző módokban,Pl. négy éve tartó vagyonosodás kítakarva a jövedelem oldal,nem figyelembe véve/,,relevanciával nem bír"/indoklással a banki kölcsönt/közjegyzős/stb.50mFTbírság úgy hogy még egy biciglit sem vettünk.Stb.Nos ez is a NAV,Sajnos ez ellen úgy tűnik tenni nem lehet,sajnos ez ma MAGYARORSZÁG.Ja és a NAV.
Nakimaga
" - százával tüntetik el az adósokat"--segít nekik egy bérgyilkos ?
nahát
nevetséges hogy az ilyen patkányokat, adócsalókat még valaki sajnálja, védeni próbálja
A nav sosem volt népszerű, de az idióta törvényeket---- amik miatt ennyien ki tudnak bújni az adófizetés alól ---nem ők hozzák, hanem a politikusok,. nekik csak a végrehajtás maradt!
marlin
@nahát: Valóban, nevetséges!!
Manno István @nemkati: Jelentsd fel az adócsalókat!! Ha meg nem tudod, akkor nem illik vádaskodni!!
marlin
@Nakimaga: Segít nekik a NAV Tatabányán!!
Lásd: a "szabadságharcosok" százmillíós tartozásí lekerültek az adósságlistáról!! Vagy ők már a Tv székház felgyújtásával törlesztettek??
(Ahogy anno. a Polgárok házában a Kondor nemzetesasszonynyal történt beszélgetésen hallottuk!!)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.