Ha a baloldalon múlna, ugyanazt a szélsőséges és veszélyes gazdaságpolitikát folytatnák, ami miatt az ország nehéz helyzetbe sodródott 2010-re – hangsúlyozta Talabér Márta fideszes országgyűlési képviselő keddi sajtótájékoztatóján. A baloldalról mindenki együtt van a megszorításokért, Gyurcsány Ferenc, Mesterházy Attila és Bajnai Gordon egy követ fújnak. Talabér Márta felhívta a figyelmet arra, hogy a baloldal csökkentené, de néhány nyilatkozat alapján úgy tűnik, akár meg is szüntetné a minimálbért. Bajnai Gordon egyértelműen megmondta, hogy 32 ezer forinttal csökkentené a minimálbért, mely több mint 1,5 millió embert hozna lehetetlen helyzetbe – fűzte hozzá. Az országgyűlési képviselő kitért arra is, hogy a baloldal bevezetné az örökösödési adót. Példaként említette, hogy egy 25 millió forintot érő ingatlan esetében az egyenesági örökös által megfizetendő illeték mértéke elérhetné a kétmillió forintot is. Ma egy 25 millió forintot érő ingatlan nem nevezhető luxusnak – jegyezte meg.

Forrás: fidesz.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Don Quijote
@scandináv: valami huszadik megmondó, de egy szinten a kuszafogúval!!
leszúrt rittberger
Ezen a híren most úgy meglepődtem, a Magyar Nemzet szokott ehhez hasonló megdöbbentő leleplezéseket tenni...
eberti
Egy másik követ viszont a kormányhoz közeliek szajkóznak/fújnak...
Hellcat
Nagyon be vagytok szarva...idáig érződik a szarszag a fidesz székházból!
nemkati
"Egy követ fúj Gyurcsány, Bajnai és Mesterházy" - ez így igaz. Viszont szebben hangzott volna ez, ha nem a gyűlölet fűtené a Fideszt és tollnokát, hanmem a tények közlésének vágya. Helyesen ugyanis így hangzik eme gondolat: "Azonos állásponton van Gyurcsány, Bajnai és Mesterházy". T.i. mindhárman egy demokratikusabb, igazabb, fejlődő(bb) Magyarországot akarnak.

És ennek érdekében remélem összefognak, és csatlakozik hozzájuk minden szervezet, akik ugyanezt akarják, hogy egy év múlva le lehessen váltani ezt a kormányt. Bárki lesz az, ennél csak jobb lehet. Ezt mégegyszer a magyarokkal nem lehet megcsinálni, amit 0rbánék, mert akkor valóban forradalom lesz.
coni
A Fidesz olyan szinten bebetonozta a hatalmát, hogy nagyon észnél kell lenni a választóknak, ha nem szeretnék prolongálni ezt az eszelős ámokfutásokat. 2,5-3 millió embernek kell egy helyre szavazni, hogy akkor is le lehessen váltani őket ha az összes határon túli rájuk szavaz (500E).
Sokan sajnos elhiszik ezeket a csúsztatásokat amit ez a nőszemély mond, pedig pont az ellenkezője igaz: a Fidesz úgy megemelte a minimálbér terheit, hogy elküldtek egy csomó embert. Bajnai csak a járulékot/adókat akarja csökkenteni és nem a nettó bért.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.