39 éves korában tragikus körülmények közt elhunyt Barna Róbert, az egyik legjobb magyar nehézsúlyú testépítő.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
hajduferenc52
Ezzek anyi energiát zabálnak meg hogy a sziv nagyon nem birja azzokat,,, mert a sziv nem ehhez van szokva,hanem a normális ennivalohoz
lbs
@alfás:
'Hál Istennek én a szteroidokról amelyekkel erőltetik a testépítők az izomzatuk fejlődését, csak a hírekből hallottam. Magamon soha nem próbáltam ki a hatásukat.

Azt azonban - mint műszaki ember - sejtem, hogy tulajdonképpen mesterségesen avatkoznak bele azok akik használják őket a belső biológiai szabályzórendszerükbe, amiről csak sejtéseink vannak de a teljes működési elvüket nem ismerjük.
Márpedig a szabályzó rendszerek - a gépeknél is így van ez, úgy kerültek megalkotásra, hogy vissza legyenek csatolva különböző helyekre és ha módosulás áll be valamelyik rendszerváltozón arra az egész rendszer reagál és valamennyi változót a szabályozás elvének megfelelően utánaviszi!
Ami lehet jó is, meg a gépre káros is.
Az embernél pl. nem tisztázott (Mai ismeretszintünkön - szerencsére - nem is tisztázható!) a biológiai rész és a pszichikai rész együttműködése.
Kevésbé tudományosan a test és a lélek viszonya.
Azért írtam hogy - szerencsére - mert ismerve az emberi gyarlóságot, ezzel is visszaélnének.
És én itt látom a problémát, hogy a szteroidok otrombán pontosan ebbe a viszonyba avatkozhatnak be mégpedig az ember számára károsan.
baba007
Bírom az ilyen hozzászólásokat,azoktól,akik azt sem tudják,valójában mi történt..Egy ember ezt a döntést hozta,mert úgy gondolta,nem akar igy tovább élni.Ennyi a történet...miért kell parasztnak lenni,mert sajnos pár kommentelő nagyon átment abba... Részemről nyugodjon békében, és részvétem a családnak!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.