Adót csalnak, mutyiznak, egy kis Ciprus, egy kis Svájc, fiktív cégek, áfacsalás, számlagyár, leszámlázzák, túlszámlázzák, jattolnak, nokiásdobozoznak, visszaosztanak. Évi minimum 1000 milliárd hiány. Viszont a "kisembereket" a legkisebb hiba után egyből zaklatják, felszólítják, megbüntetik. A cégeket zaklatják, újraadminisztráltatják, ellenőrzik.

Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

58 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr.luigilongo60
@entero: "aki szegényebb, abban van annyi rosszindulat, hogy még képes feljelenteni is azt aki nem adott neki."

He lehetne kérni, ne sértegess már több millió embert.

Tudnék mesélni a gazdagok szarrágó, lenéző és ráadásul még tahó viselkedéséről is.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
marlin
@entero: (ma, 01:57)
Én is bízom, hogy már csak egy év, meg egy kicsi!!
kukac50
Változik a gazdag még gazdagabb lesz! A szegény még szegényebb! Köszönhetjük Orbán elbaszott politikájának. Nem vagyok irigy természetű,minden józan gondolkodású ember ezt így látja a jelenlegi helyzetben. Munkahelyeket is oda akarnak ahol Fideszhez tartozó elnökök vezetők laknak.Nem oda tervezik ahol a legtöbb éhező ember,vagy munkanélküli van.
X-ray
Az orbáni-út nem rossz elgondolás, de nehezen megvalósítható, sőt - mivel EU-s tagország vagyunk - nem sok rációt látok benne. Többen akadályozzák Magyarországot, mint ahányan segítik.
A másik dolog, amit a "kisember" tapasztal, a mérhetetlen arrogancia a kormányzópártot alkotó egyének részéről. Gondolok itt a zsiga marcell-félékre. Hogyha ilyen alakoktól meg tudna szabadulni a fidesz...
coyote3
Már hogyne változott volna!!! A protokoll szakember épp most préseli ki az országból az utolsó cseppeket ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.