„A mai napon Mirkóczki Ádám szóvivőnk jelentette be, hogy a Jobbik közbiztonsági fórumot fog szervezni február első felében Kenderesen. Mindannyiunkat felháborított, hogy bűnözők támadtak a rendőrökre, azok pedig elszenvedték az erőszakot. Milyen ország az, ahol ennyi a becsülete a rend őreinek? Elképzelhető lett volna-e hasonló eset mondjuk a Csendőrséggel szemben? Megtörténhetne-e mindez bármelyik másik országban egy olyan városban, amely nemzeti kegyhely? (Kenderesen nyugszik Horthy Miklós kormányzó.)A Jobbik három okból kifolyólag megy Kenderesre: a közbiztonság helyi, lakossági megerősítésének céljából, a rendvédelem becsületének helyreállítása végett és annak kifejezéséül, hogy egy szent helyen a nemzeti párt a jövőben nem fogja tűrni a pusztítást. Nem engedhetjük meg azt a szégyent, hogy a Kormányzó úr nyughelyén félelemben éljenek a helyiek. Ez nekünk becsületbeli ügy is. A rendezvényen én is ott leszek és remélem a környék is megmozdul.”

Forrás: mandiner.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Silver
Sajnos amíg a pintérkatonák az autósokk b@szogatásával vannak elfoglalva és milliárdokat ölnek trafipaxokba addig itt nem lesz rend,na meg persze a gárdistákát üldözik.azok között is akad 1-2 nem ép ártatlan de talán évente 1 megtévedt gárdistát tudnak felmutatni mint bűnöző a többi gyilkosságot azt a szőke ,kék szemű hollandok követik el.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.