Egy éve már, hogy "pályázaton" elnyerte Dörner György és társai, az Új színház vezetését. Azóta jobb esetben fél-házak előtt játszanak. Tarlós István annak idején még magyarázkodott, ma már azt se teszi. Csak öntik a pénzt a Paulay utcába. Miért is??

Forrás: magyarnarancs.hu
Feltöltő: DR Eric CARTMEN
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

DR Eric CARTMEN
Nem érdekli a művészet a... testvéreket??
bundi
@DR Eric CARTMEN: na most ezt kellene dörgölni csizmás úr, mannó úr, esetleg entero úr orra alá. az ő kedvükért, rájuk hivatkozva, és a műsort hozzájuk igazítva lépték ezt meg, az ő (még ha hallgatólagos is) támogatásukkal, tehát vehetnék a fáradtságot, hogy látogatják azt a színházat, ami a kedvükért lett "államosítva"
coni
Javaslom Bözsi kártyával lehessen jegyet venni a turul zászlós színházakba. És akkor nem nekünk kell támogatnunk ezeket a színházakat. Vagy kaphatnának a normál, a pusztán csak művészeti (nem politikai) színházak is több támogatást.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.