A parlament költségvetési bizottságának fideszes alelnöke szerint nem fér kétség ahhoz, hogy a magyar gazdaság valóban egy sikertörténet.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kukac50
Az a sikertörténetük,hogy tele a zsebük. A gazdaságot meg most teszik tönkre.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Felipe
Itt akkora sikerek vannak hogy már 500 ezer munkavállaló menekült el az országból a "sikerek" elől.
palika
A fletó is valami hasonlót mondott...
Gyuri Géderről
@palika: Lehet, hogy mondott hasonlókat, bár én nem emlékszem, de ez nem tesz semmit.
De az biztos, hogy nem szívtunk ekkorát.
Már nem célszerű visszafele mutogatni.
Gyuri Géderről
Mellékelem a fidesz féle sikertörténetet:

"Tehát ha jól értem: Már ha dolgozom, kapok fizetést, ebből befizetem a személyi jövedelemadóm és a járulékaim. Ezen kívül majd fizetem a tranzakciós adót is. Aztán elmegyek az automatához leveszem a fizetésem, és fizetek egy újabb tranzakciós adót. Bemegyek a boltba vásárolok, befizetem ezek után a forgalmi adót. Ja meg a csipsz adót... már ...majdnem el is felejtettem. Teszem azt, ha autóval megyek, akkor kell tankolni is, tehát befizetem a literenkénti 120 forintos jövedéki adót, és azt az áfát, amit a jövedéki adóval megdobott nettó benzin ár után fizetek. Ergo adózok az adó után... Valamint befizetem a súlyadót, meg a baleseti adóval terhelt kötelezőmet. Mondjuk modern ember vagyok telefonálok, internetezek, majd hónap elteltével megjön a csekk, amit ugye a telefon és internet adóval terhelnek, és mikor a postán befizetem a csekket, még akkor is fizetem a tranzakciós adót.
Miért érzem úgy, hogy át vagyok baszva?

A teljes szöveg, nem az én érdemem.
KöBüKi
Történetek vannak szép számmal, no de SIKEREK???
yazo64
Ők látják a fényt az alagút végén, mi meg tudjuk hogy csak egy részeg bakter imbolyog a sínek között a selejtes elemlámpájával...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.