Veszélyes kapkodásnak tartja a Fidesz Mesterházy Attila MSZP-elnök elképzelését a magyarországi euróbevezetés ügyében - közölte Kocsis Máté, a kormánypárt kommunikációs igazgatója és Puskás Imre, a parlament költségvetési bizottságának fideszes alelnöke.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Törölt felhasználó
persze, hogy az lenne, mert addigra 1 euro 1000000000000 forintot fog érni:)
kukac50
A Népnek jobb lenne! az átállás kicsit nehéz lehet,de a béreknél nem lehetne ilyen nagy eltérés az Unió országain belül.
Törölt felhasználó
@kukac50: É örülnék az euronak, de a legtöbb ország a bevezetés után pár évre megborult, nem hiszem, hogy ezt kibírnánk társadalmilag már...persze egy államadósság matolcsy 300-as euroval sem jobb...:) szerintem a történelmi ballépéseink kísérteni fognak most is, ha belépünk összeesik másnap az eu, ha nem akkor meg végleg leszakadunk és minden eu-s ország röhög majd rajtunk:) Amúgy egy matolcsyval tök mindegy mit csinálunk, a varga legalább "gyakorlati" szakember volt...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.