Matolcsy György ismét történelmet írt. Minisztériumi közleményben nevezte hazugnak Ungváry Krisztiánt. A történész ugyanis egy reggel megjelent interjúban róla mondta, hogy hazug. Egyébként meg azt állította róla, hogy a nagybátyja antiszemita kijelentést tett. "Hazudik Ungváry Krisztián, amikor bármilyen párhuzamot von a nemzetgazdasági miniszter cikkei és a magyar történelem 1944. és 1956. közötti időszakának legnagyobb tragédiája között. Eljárása, amely a családok kollektív bűnösségének kinyilvánításán alapszik, hazug és mélyen erkölcstelen, ezért, mint európai és mint magyar kormánytag, ezt visszautasítom. " - írja Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter hétfő reggeli közleményében. A jegybankelnöki szék várományosa a történész ma reggel a stop.hu-n megjelent interjújának állításaira reagált.

Forrás: nol.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pilóta
@vukkocska: 12:12
Avagy, nem zörög a harszt ...
kukac50
Nem hiába kérte a jobbik,hogy meg kell vizsgálni ki jelent veszélyt az országra,hogy fel láttak a Fideszesek. Matolcsy többet árt az országnak mint ami hasznot hoz.
A származása miatt Orbán megvédi,hiszen Ő is izraelitának vallotta magát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.