A keleti szél kifújta végre a Kárpát-medencéből a több évtizedes szmogot, és országunk vezetői megint tisztán látják amit tisztán látni kell: Putyin tesó - és a Gazprom - barátsága geopolitikai realitás, ami elementáris érdekünk - teccikéteni???! - úgyhogy Kedves Vezetőnk elsőszámú öribarijává fogadta Vlagyimir Vlagyimirovicsot, és jelképesen kiette markából a népeink örök és megbonthatatlan barátságát jelképező kockacukrot.

Forrás: varanus.blog.hu
Feltöltő: A Tündik bündije
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tűzróka1939
Vajon , hogy tetszik ez a nagy behódolás a vezír híveknek ? Most vajon mennyire közellenség a "ruszki"? Vagy változott a jelszó : Oroszok vissza !!! kósa,kövér,semjén,rubovszki,vittner tündibaba vajon mit szólnak eme nagy pálfordúlásra ? tapsikolnak örömittasan ? ! Most pofázzanak a főnöknek, na de kedves diktátorunk, hisz ezek komcsik oszt te mégis nyalod a seggüket ! Mi van ilyenkor nagy a csend . Semmirevaló gyáva fidesz banda .
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
A Tündik bündije
"Putyin nem az a szégyellős gyerek, aki merő gátlásból nem fogja megkérni az árat vastagon. Szóval könnyen kiderülhet, hogy a tenyérből elvés mellé térdelni is kell legközelebb, mert lehet választani a kaput kitáró kulcs és a rácshoz nyomott orrú sóvárgás között. Viktor meg mit nem fog eladni egy ilyen lehetőségért a kampányévben habozás nélkül?"
kerék
Ezzel csak az a baj, hogy a következő kormány nem tud majd mit kezdeni ezzel...mert ha azt mondják a ruszkiknak, hogy: bocs, de nem kell a barátság, orbán bácsi síkhülye volt, elbaszta, cső...na akkor se gáz, se olaj...és szerintem ha már az oroszok markában leszünk, nem lesz olyan könnyű kilépni...
kandur
Orbán csak szeretné ?Putyin köp egyet oszt jó napot !
tűzróka1939
Vajon , hogy tetszik ez a nagy behódolás a vezír híveknek ? Most vajon mennyire közellenség a "ruszki"? Vagy változott a jelszó : Oroszok vissza !!! kósa,kövér,semjén,rubovszki,vittner tündibaba vajon mit szólnak eme nagy pálfordúlásra ? tapsikolnak örömittasan ? ! Most pofázzanak a főnöknek, na de kedves diktátorunk, hisz ezek komcsik oszt te mégis nyalod a seggüket ! Mi van ilyenkor nagy a csend . Semmirevaló gyáva fidesz banda .
nemsemmi
Putyin nem túl demokratikus, de erős vezető. Viktor szeretne hasonlítani rá és szeretne dörgölőzni hozzá. Ez olyan mint amikor a nyúl pöffeszkedik a medve mellett.
Mobil123
Kiváncsi leszek mikor fog Putyin földbe döngölni bennünket. Mert, hogy ennek ráb@szás lesz a vége az tuti. Nek kellet volna ugatni annak idején, hogy a bal oldali kormány eladja az országok az oroszoknak, kínaiaknak. Erre most a vezér és nyaló gépei rohangálnak „stratégiai” megállapodások megkötése miatt ezekbe az országba.Qrva sokba fok kerülni Nekünk az a gáz.
Mobil123
@nemsemmi: És a medve széttépi a nyulat. Csak az a baj, hogy ez a vér ránk is ránk fröccsen.
human
Remélem a pávatáncból kihagyja Putyint. Kint megy a hízelgés, OK. De ha hazajön, nehogy elkezdjen beolvasni neki mint az IMF-nek, EU-nak, mert Putyin nagyon be tud keményíteni Magyarországnak. Hihetetlenül veszélyes játék lenne. Inkább Bajnaizzon egy jóízűt, csak a stratégiai partnerekkel ne kezdjen ki. Csak azért aggodalmaskodom, mert eddig diplomáciából megbukott a vezetőnk. Propagandából természetesen ötös.
tűzróka1939
@human: Putyin ellen nem mer ugatni . Nem figyelted még meg, hogy ha keményebb ellenféllel kerűl szembe fülét - farkát behúzza . Az IMF meg az EU elnézők vele szemben. Mert ugye mit is csináljanak 1 tagország hűűűlye vezetőjével !
bretagne
Szomorú ez az egész. Most kezd dörgölődni, csak nehogy későn legyen! A közrádióban megint elkövetett egy bakit: azt mondta, nem az a hír, hogy kiment Moszkvába, hanem, hogy hazajött. Ebből megint balhé lesz. Szánalmas, azt hiszi, szellemes. Most már abba hagyhatná a kettős beszédet!
tűzróka1939
Vajon miféle tárgyalás az ami 15 (TIZENÖT) percig tart ? Ja és hiába vitte a díszes pereputtyot nem ért vele SMMIT . Viszont arra jó volt ez a Moszkvai kirándulás , hogy szórja a nép pénzét . Visszafizettetném vele minden meddő utazgatások árát . Na meg a ÁRRTÓ gyerekkel is . Megy minden irányba a nagy semmiért . @bretagne: Sajnos , hogy hazajött ! Milyen jól mutatna pedig Szibériában rénszarvas pásztorként .
entero
@kerék: A következő kormány is a Fidesz lesz...
entero
@tűzróka1939: Nem kellene túlzásokba esni. A Jobbik csak a cigánykérdéssel állított maga mellé embereket, amúgy semmiféle programjuk nincs.
dzurinda
@entero: A Fidesznek sem volt semmiféle programja, csak annyi, hogy fúj MSZP.
kedwes
Én úgy emlékszem a nyolcvanas évek végén, nem nagyon akarta volna Putyin barátságát!
Alois Alzheimer!!!
kerék
@entero: Köszi, ezzel most sikerült mosolyt csalnod az arcomra :)
marlin
@entero: Miért nektek van??
A népnyúzás Európában nem program!!
A fideszes anti Napkirály meg "keleten nem nyugszik, nyugaton meg nem kel(l)", meg már itthon is ébredezik a nép!!
entero
@kerék: Pedig nem viccnek szántam. Ők fognak nyerni, ezt elkönyvelheted nyugodtan. Nincs ma egy olyan párt sem, amelyik legyőzhetné őket.
kerék
@entero: Ezt jól mondod...de a "ma" szócskán van a a lényeg...ki tudja mit hoz a jövő év?
Szerintem egy olyan erős, és független pártot, amely az emberek és az ország jövőjét tartja majd fontosnak, nem azt, hogy :
-hogyan tömjük meg a zsebünket,
- hogyan marakodjunk az ellenzékkel
-hogyan lehetetlenítsük el a népet
- hogy mélyítsük az árkot a szegények és gazdagok között
-stb...

Ha ez nem valósul meg, akkor sajnos egy régi rossz ismerős fog visszaköszönni újra...de az nem a fidesz lesz.
töky
@entero: széklet, vizelet rendben van? Mert az agyaddal vannak gondok bőven mackónadrágos gyároskám.
entero
@töky: Téged senki nem kérdezett, egyébként sem értem miért szólsz bele két értelmes ember társalgásába...A laborban tegnap voltam egyébként, nem tudtam hogy szükséged lett volna mintára, miért nem előbb szóltál?
entero
@kerék: Bajnaira gondolsz? Szerintem esélytelen, a többi meg még inkább. Magyarországon szerintem soha nem lesz olyan párt, amelyiket megszavazná majd bárki is. Amiket meg felsoroltál szempontokat, azt csak akkor tudod meg, hogy teljesülne e , ha megszavazod aki ezt ígérné.
entero
@dzurinda: Azért ennél több volt. Amúgy Bajnai legújabb ámokfutásához mit szólsz? www2.echotv.hu/belfold/mifele_politikus_az_ilyen.html
marlin
@dzurinda: Ez még nem jutott el hozzájuk!!
Magyar Távirati Iroda a Bajnai miniszterelnök úr "ámokfutásáról"
"Azért jöttem Brüsszelbe, hogy a magyar nemzeti érdekekért lobbizzak, mert úgy látom, hogy az elmúlt három év kormányzati ámokfutása után a valódi nemzeti érdekeink súlyos veszélyben vannak" - mondta az MTI-nek nyilatkozva a volt miniszterelnök, a Haza és Haladás Egyesület elnöke."
"Döntés születik a következő hét évünket meghatározó fejlesztési pénzekről. Úgy tűnik, hogy Magyarország mintegy kétezer milliárd forintot is veszíthet az előző időszakhoz képest"
"Mivel Magyarországgal ma már ciki egy képen mutatkoznia sok európai vezetőnek, ezért nagyon nehéz ma szövetségeket kötnünk, ennek pedig hosszú távú nemzeti érdekeink látják a kárát" - jelentette ki a volt kormányfő."
"Magyarországon 2014-ben, amikor elindul a következő hét év uniós fejlesztési időszaka, választás lesz, "a magyarok új kormányt fognak választani, amely más irányba fogja vezetni az országot, elindítja felfelé a növekedési pályán" - vélekedett Bajnai Gordon. Ha az unió most büntetné Magyarországot, akkor szerinte "ezt a büntetést már nem a jelenlegi kormány, hanem a magyarok szenvednék el"
Engedelmetekkel bemásolom @Proli: "írótárs" egy korábbi hozzászólását, hogy mindenki tisztán lássa a két miniszterelnök habitusát!
"Magyarország XXI. századi történetében eddig egy politikus volt,
aki külföldön feljelentette saját hazáját. 2003-ban Lisszabonban Orbán
javaslatára a Kereszténydemokrata Internacionálé fogadta el a
Magyarországot Kubával és Burmával együtt elítélő határozatot."
entero
@dzurinda: Egyenlőre még nem Bajnai a miniszterelnök. Ha netalán megválasztják, majd utána lobbizhat.
kkalman
Ruszkik haza! Ruszkik hozzám!
Vagy hogy is van ez?
Esetleg arról van szó, hogy valaki szólt neki, hogy hiba volt az oroszokkal megszakítani az "örök barátságot", és jó lenne újra éleszteni, mert nincs hol elhelyezni, piacra vinni, meg termelt gyári, és főleg mezőgazdasági áruinkat.
töky
@entero: az rendben van, hogy kerék az egyik értelmes, de hogy te lennél a másik, az már erősen vitatható gyárosom.
entero
@töky: Ne személyeskedj, éppen most írta a propeller az egyik cikknél, hogy fejezzük be. Én betartom.
KöBüKi
@entero: Gazdád a 2002-es választások után egyfolytában azt csinálta amiért most tiltakozol.!!!
marlin
T. Propeller!!
Nem-e lehetne-e akár megerősíteni, akár megcáfolni, hogy "entero"-e a "propin" a moderátor??
Csupán csak azért, hogy tudjuk, mihez tartsuk magunkat a entero "kioktatásai" tekintetében!!
entero
@marlin: Kezdesz paranoiás lenni? Megmondtam, innentől nem foglalkozom veletek. Gondolod, hogy moderátorként itt írogatnék? Ne légy nevetséges. Tudod jól, ki vagyok, csak nem tudsz mindent. Simán kinyomoztam kik is vagytok ti négyen, ez nem kizárólag ügyvezetői szerep. Javaslom, hagyjuk egymást békén, és akkor nincs több vita és fenyegetőzés. Béke jobbot (vagy balt) nyújtok, szóval nem foglalkozom a válaszaiddal, amiket a cikkekhez írsz. Mi már úgysem tudunk normális hangnemet megütni egymással, ahogy a másik 3 emberrel sem. Ők már nem fognak nekem beszólogatni. Neked is menni fog? Annyi ember van itt még, akikkel jókat társaloghatsz, és szidhatod a Fideszt. Legyen ez elég neked.
marlin
T. Propeller!!
Tudom, hogy ez egy nyilvános fórum, ahová bárki, (még én is) megírhatja a véleményét egy rémáról!!
Ennek ellenére regisztrációmat megtartva néhány hétig felfüggesztem véleménynyilvánítási jogomat!!
Szeretném megindokolni: Woody Allen "tanácsát" nem hagyom, hogy jellemgyenge, félművelt kommentelők személyeskedjenek, fenyegessenek!!
Gondolom, fenti nyálas, képmutató, farizeus hozzászólás után nem nekem kell magyarázkodnom!!
üdv:marlin!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.